Ενεργοποιείτε με Σκυλλαράκη στο… τιμόνι ο Ταξιάρχης

Στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ταξιάρχης Καλάθου, αφού έχει βρεθεί ομάδα ατόμων που θα αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου.

Οι Καλαθενοί θα επιστρέψουν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας και ήδη έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον προπονητή τους.

Αυτός θα είναι ο Σοφοκλής Σκυλλαράκης που θα έχει διπλή ιδιότητα στον Ταξιάρχη. Πέρα από το κοουτσάρισμα, θα βοηθήσει και αγωνιστικά με την εμπειρία τη νέα του ομάδα.

Όπως και πριν από μερικά χρόνια στον Άγιο Γεώργιο, ο Σκυλλαράκης θα έχει την ιδιότητα του παίκτη- προπονητή και στόχος είναι η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών μέσων των οποίων ο Ταξιάρχης να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των παραγόντων που θα συνθέσουν το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και θα αποτελείτε από παλιούς παράγοντες και νέο “αίμα”.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος προπονητής- ποδοσφαιριστής, πέρα από τον “Άγιο” αγωνίστηκε με επιτυχία και σε Αστέρα Μασσάρων, Άρη Αρχαγγέλου μεταξύ άλλων και αυτή είναι μία νέα πρόκληση στην πλούσια καριέρα του που έχει συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες όπως την κατάκτηση δύο κυπέλλων Δωδεκανήσου.