Επιβλητικοί Φοίβος και Άρης, έστειλαν το “μήνυμα” Κατταβιά και Διγενής

Ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδι διεξήχθησαν σήμερα σε πέντε γήπεδα του νησιού μας, με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα και τους φιλάθλους που επέλεξαν να τα παρακολουθήσουν να περνάνε ένα ευχάριστο απόγευμα με… μπόλικα γκολ και θέαμα.

Άρης και Φοίβος μετέτρεψαν τα παιχνίδια τους σε παράσταση για έναν ρόλο κόντρα σε Κλεόβουλος και Δόξα Ψίνθου αντίστοιχα, ενώ οι νεοφώτιστοι Κατταβιά και Διγενής έδειξαν τα δόντια τους κόντρα σε Κλεάνθη και Απόλλωνα Καλυθιών. Ισόπαλοι Αστέρας και Διαγόρας Βατίου στην Παστίδα.

Αναλυτικά:

Διγενής- Απόλλων Κ. 3-1

Δύο νεοφώτιστες ομάδες της Α’ κατηγορίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού. Ο Διγενής έδειξε πως φέτος θα αποτελέσει “σκληρό καρύδι” για οποιονδήποτε αντίπαλο και επικράτησε με 3-1, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Το τέρμα που άνοιξε το σκορ σημείωσε ο Χουτεσιώτης στο 13′ και με την έναρξη της επανάληψης (47′) ο Καλαϊτζίδης ισοφάρισε για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα με τον Αζίζ σε διάστημα ισάριθμων λεπτών (62′, 63′) και πήραν την φιλική νίκη.

Φοίβος- Δόξα Ψ. 4-0

Επιβλητικός ήταν ο Φοίβος στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Ψίνθου που διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής και πήρε τη νίκη με 4-0. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43′) ο Γκινής πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδας του και διπλασίασε τις προσωπικές του επιτυχίες στο 50ο λεπτό. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε και στο 90′ για το χατ- τρικ, ενώ είχε προηγηθεί το τέρμα του Τζιβίλογλου στο 75ο λεπτό της συνάντησης.

Άρης- Κλεόβουλος 3-0

Σίφουνας ο Άρης στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Κλεόβουλο. Οι κιτρινόμαυροι του Στάθη Φαρμακίδη βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα και ικανοποίησαν τον προπονητή τους με τον βαθμό ετοιμότητα τους. Στο 40′ ο Χατζηλιόντας με πέναλτι άνοιξε το σκορ και τα άλλα δύο τέρματα των Αρχαγγελιτών ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κρεκούκια (48′) και Γκίκα (60′).

Αστέρας Π.- Διαγόρας Β. 1-1

Το μοναδικό ισόπαλο αποτέλεσμα στα σημερινά φιλικά παιχνίδι “βρέθηκε” στο γήπεδο Παστίδας. Ο τοπικός Αστέρας και το Διαγόρας Βατίου έμειναν στο 1-1 και ικανοποίησαν εν μέρη τους προπονητές τους που δοκίμασαν διάφορα πράγματα στο παιχνίδι. Νωρίς- νωρίς τα γκολ στο παιχνίδι, με τον Σκόρπο στο 12′ να σκοράρει ξανά με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στα φετινά φιλικά των Παστιδενών και τον Χαρτοφύλλη στο 20′ να ισοφαρίζει για τους Βατενούς.

Κατταβιά- Κλεάνθης 1-0

Στο Ενωσιακό γήπεδο “Κλ. Χατζηγεωργίου”, η Κατταβιά πήρε την φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στον Κλεάνθη και έδειξε και αυτή σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Πάντως και οι “ροσονέρι” παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα, ωστόσο βρέθηκαν σε κακή μέρα επιθετικά και “σπατάλησαν” τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 55′ ο Στεφανάκης.