Πήρε το φιλικό ντέρμπι ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος ήταν ο νικητής (με σκορ 0-1) του σημερινού φιλικού παιχνιδιού κόντρα στην Ρόδο που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας μπροστά σε αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αρχοντούλης στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι αυτό ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας για τους δύο προπονητές να “τεστάρουν” τους ποδοσφαιριστές τους εν όψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο “τεστ” των “ελαφιών” με ομάδα που θα αντιμετωπίσουν και στο ερχόμενο πρωτάθλημα, καθώς είχαν κοντραριστεί και με τον Διαγόρα.

Οι δύο εκ των τριών εκπροσώπων μας στην Γ’ Εθνική, έδειξαν καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι και οι “τοξοβόλοι” ήταν αυτοί που επικράτησαν στις λεπτομέρειες.

Το γκολ σημείωσε στο 22′ ο Αρχοντούλης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τσουμάγκα, ενώ λίγο αργότερα (25′) ο Δελαπόρτας είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά του είπε “όχι” ο Γεωργίου.

Στην επανάληψη (44′) η προσπάθεια του Μκριτσιάν για την Ρόδο έφυγε άουτ, όπως και του Λέκκα στο 57ο λεπτό.

Με την συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα, υπήρξαν διαπλικτισμοί ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και ο διαιτητής απέβαλλε τους Ρεκλείτη και Ιμεραλιλάϊ.

Την προσπάθεια του Σερζίνιο στο 65′ σταμάτησε ο Ανδρούτσος, ενώ και ο Γεωργιάδης απέκρουσε το σουτ του Πόποβιτς στο 70′ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1 μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Μαυρουδής, Μοσχάτος

 

 

Συνθέσεις:

Ρόδος: Γεωργίου, Αποστόλου, Ζώνας, Τσόπελας, Κουρούπης, Πότσι, Σερτζίνιο, Ιμεραλιλαϊ, Αυγενικού, Λέκκας, Παβίσεβιτς

Έπαιξαν και οι: Ευγενικός, Μκριτσιάν, Βολονάκης, Ρούσσος, Καντιμοίρης, Δημητριάδης)

Ιάλυσος: Aνδρούτσος, Τσουμάγκας, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Δήμας, Βλάχος, Δελαπόρτας, Καμπλιώνης, Πόποβιτς

Έπαιξαν και οι: Χριστόφ, Σταυλάς, Μπεγκλετζής, Μαγκάκης, Σπάρταλης, Ρίκκα, Ποζατζίδης, Νικήτας