“Ελάφι” ο Πινδώνης, τέλος ο Γεωργίου

Έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά και πλούσιο βιογραφικό, απέκτησε η Ρόδος. Ο Θανάσης Πινδώνης συμφώνησε με την διοίκηση της Ρόδου και αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας του νησιού μας στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Παράλληλα, τα “ελάφια” ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας με τον γκολκίπερ Θανάση Γεωργίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Τηρώντας την υπόσχεσή του για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θανάση Πινδώνη. Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1986 αμυντικός μέσος έχει πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Καβάλας, της Καλλιθέας, της Αναγέννησης Δερύνειας, του Ολυμπιακού Βόλου, της Λάρισας, της Παναχαϊκής και δύο φορές της Δόξας Δράμας, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Θανάση Πινδώνη και του εύχεται πολλές επιτυχίες στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου. Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον ποδοσφαιριστή για την προσπάθειά του στο έστω και σύντομο διάστημα της συνεργασίας του με την ομάδα και να του ευχηθεί ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.