Ξεκινάει ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ

Στην τελική ευθεία ,για την  έναρξη της προετοιμασίας της  γυναικείας  ομάδα μας, η οποία θα συμμετέχει  στην  Β Εθνική της Ε.Π.Ο. ,βρίσκονται προπονητικό τιμ και  διοίκηση.

Η διοίκηση μετά από τις εισηγήσεις των προπονητών του τμήματος προχώρησε στις απαραίτητες ανανεώσεις, της συνεργασίας, με το σύνολο των ποδοσφαιριστριών, οι οποίες και συνέβαλαν με επιτυχία, στην εκπλήρωση των στόχων μας , κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο .

Παράλληλα στο τελικό στάδιο,  μετά από τις απαραίτητες συζητήσεις, βρίσκεται, η ανακοίνωση της  απόκτησης , δυο έμπειρων   παικτριών,  οι οποίες αγωνίζονταν με επιτυχία, σε ομάδες εκτός Ρόδου.

Τέλος, στην  προετοιμασία θα συμμετέχουν και αρκετές νεαρές παίκτριες, οι οποίες έχουν εντοπιστεί, από το νησί της Ρόδου, και αν καταφέρουν να πείσουν για τις ικανότητες θα συμπεριληφθούν,, στο ρόστερ, της πρώτης ομάδας.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα συνεχίσουν με την ομάδα κορασίδων για την οποία ήδη υπάρχει, τεράστιο ενδιαφέρον από κορίτσια, τα οποία θέλουν να γνωρίσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο και να διακριθούν σε αυτό.

Η προετοιμασία της ομάδας μας  θα ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων υπό τις οδηγίες του Ευθύμιου Ράδου και της Λόγγου Δήμητρας ,ενώ χρέη γυμνάστριας, θα εκτελεί η Ιακωβίδου Μαρία  .