Τέλος από τον “γηραιό” και ο αρχηγός

Δεκτή έκανε η διοίκηση του Διαγόρα την επιθυμία του Μανώλη Παπαδημήτρη να αποχωρήσει από την ομάδα και έτσι ο έμπειρος στόπερ θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του “γηραιού” γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποτελεί παρελθόν το τελευταίο τριήμερο από το ιστορικό σωματείο του νησιού μας, καθώς υπενθυμίζουμε είχαν προηγηθεί οι Παντελής και Αντώνης Αθανασίου, όπως και ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου.

Μένει να δούμε πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής οι “κυανέρυθροι” που πάντως μέσω του προέδρου τους Κώστας Στεφανίδη προανήγγειλαν σκληρές απαντήσεις για να όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όσο αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Παπαδημήτρη, ο έμπειρος παίκτης σίγουρα θα αποτελέσει μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας αφού άνετα μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής τους γραμμής.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από τον Ηρακλή Μαριτσών που θέλει να ντύσει ξανά τον παίκτη στα πράσινα και εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.