Διπλή “ροπαλιά” με το… καλημέρα από τον Διαγόρα Βατίου

Την δυναμική του στο Βάτι έδειξε με το… καλημέρα του πρωταθλήματος ο τοπικός Διαγόρας που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Μαριτσών και έδειξε πως και φέτος όλες οι ομάδες θα έχουν δύσκολο έργο στη Νότια Ρόδο.

Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη είχε συνοχή, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους “πράσινους” παρά την θέληση που έδειξαν και πήραν το πρώτο “τρίποντο” της χρονιάς.

Μετά από γύρισμα του Κατσαρή στο 28′ ο Ζωάννου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ομάδα του, που πήγε στ’ αποδυτήρια με… αέρα δύο τερμάτων.

Στο 43′ ο… σπεσιαλίστας στα στημένα Γιάννης ‘Ελληνας σκόραρε με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ και το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να αντιδράσει ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μαυρουδής, Παπακωνσταντίνου

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής (87’ Ζωάννου Μ), Παπουρδάνης, (58΄ Πρέτσι), Ζωάννου Λ. (77’ Ζερβος), Χαρτοφύλακας (82’ Βασιλειάδης)

Ηρακλής: Χειμωνέττος, Παπακωνσταντής, Φελεσάκης, Φελεγκάκης, Παπαδημήτρης, Βασιλώττος (85’ Λολάκης), Κούρος, Σιαμαντούρας, Μπιλιάς, Λυριστής Μ. Τσαλώλης, (Θαρρενός 63’)