Καλό ποδαρικό με Μαθιό από την… άσπρη βούλα

Μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στον Διγενή, αλλά ο Απόλλων επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο των Καλυθιών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάρις το εύστοχο χτύπημα του Παναγιώτη Μαθιού.

Δύο νεοφώτιστες ομάδες κοντραρίστηκαν για την πρώτη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, με τους Απολλωνιστές που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους και φέτος να αποβάλλουν το άγχος στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με το τέρμα του Μαθιού που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Την παράβαση κέρδισε ο σκόρερ στο 22′ όταν ανατράπηκε από τον Μανωλάγκα στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Διγενή και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι Κοσκινιάτες απείλησαν με τον Τζουανάκη που σούταρε άουτ στο 38ο λεπτό, ενώ και στην επανάληψη χτύπησαν στην κόντρα και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση. Στο 70′ ο Χουτεσιώτης σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.

Από την μεριά της και η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη νωρίτερα, αλλά στο 73′ το σουτ του Γεωργιάδη εξουδετερώθηκε από τον Μανωλάγκα και στο 88′ ο Σαββούλης είδε και πάλι τον γκολκίπερ του Διγενή να κάνει επέμβαση στο πλασέ του.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Σπάρταλης, Βλάχος

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ηλίας, Σαχίνης (81′ Νικολός), Φυλακούρης, Κυρίτσης, Διακουράκης (59΄ Σαββούλης), Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Σπαχιού (52′ Κιόττου), Παλάζης (78′ Μίρτσεφ), Μαθιός

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κώτης, Παπασταμάτης, Σκούμπρος (54′ Παπαδόπουλος), Χωρίτης, Μικκιού, Χουτεσιώτης, Τσιπιζίδης (85′ Αλαχούζος), Μοσκιού (75′ Κούτσι), Διακάκης (54′ Κετσές), Τζουανάκης