Οριζόντιο δοκάρι και Γαλάνης σταμάτησαν τον Αστέρα στα Πηγάδια

Από έναν βαθμό πήραν Ποσειδών Καρπάθου και Αστέρας Παστίδας μετά το 0-0 στο γήπεδο Πηγαδιών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Αρκετές ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι στο ματς, αλλά ο γκολκίπερ Γαλάνης βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και διατήρησε το μηδέν με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο αρχικά, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Κώστα Πάττα ανακτούσε τον έλεγχο και βγήκε μπροστά για το γκολ.

Στο 42′ έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κόνομη που βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε, αλλά εκ νέου η οριζόντια δοκός του “αρνήθηκε” το τέρμα.

Στην επανάληψη η πίεση των Παστιδενών αυξήθηκε, αλλά ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση στην πρεμιέρα και αποσόβησε τον κίνδυνο με αποτέλεσμα να μείνει το “λευκό” αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Μπέκας, Αντωνάς

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Κούτολο, Τσιαβέλης, Βιλανούτσι (72′ Βιτώρης), Φασουλέτος, Λαδένογλου, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Καουκάκης Χ. (61′ Βασιλειώτης), Κοντονικόλας, Καουκάκης Γ.

Αστέρας: Ροδανάκης, Παγκράτης (85′ Παπαμιχαήλ Μ.), Ισκάς, Καρύδης, Σκόρπος, Αυγενικού Στ., Στεργιόπουλος, Καλαγρής, Κονόμη (57′ Αμπντουλάι), Γιαννακόπουλος (46′ Κυρίτσης), Πολυχρόνης