“Πεντάσφαιρος” στην πρεμιέρα ο Άρης

Εύκολο απόγευμα είχε ο Άρης στο γήπεδο Αρχαγγέλου κόντρα στην Δόξα Καρδάμαινας, καθώς επικράτησε με 5-0 για την πρεμιέρα και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης ο Κρεκούκιας βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Μπαϊρακτάρη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Το γρήγορο τέρμα των κιτρινόμαυρων τους έλυσαν τα πόδια και στο 17′ μετά εκτέλεση φάουλ από τον Χατζηλιόντα, ο Κρεκούκιας με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Με τον Ανδρέα Χατζηλιόντα να βρίσκεται σε πολύ καλή ημέρα δημιουργικά, ο Άρης σκόραρε ξανά στο 20′ με την ωραία σέντρα του προαναφερθέντος και την κεφαλιά- ψαράκι του Γκίκα για το 3-0.

Η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη σημείωσε ακόμη ένα γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο ημίωρο (30′) από μπαλιά του Χατζηπέτρου, ο Κοντόγιαννος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ωστόσο δεν τους απέτρεψε να πετύχουν και πέμπτο τέρμα με τον Μάλλιο στο 69′ που αξιοποίησε την ασίστ του Χατζηπέτρου και διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Κάζας, Τσιβίτης

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Ζαρκαδούλας, Χατζηπέτρος, Κοντόγιαννος (46′ Θεοδωρή), Τσελεπίδης, Γκίκας, Πομπού (46′ Γιαννιού), Χατζηλιόντας, Μπαϊρακτάρης (61′ Σακελλάρης), Κρεκούκιας, Μάλλιος (74′ Κολιού)

Δόξα Κ.: Τάλλαρος, Χατζηπαναγιώτης, Κόκκαλης, Μαύρος, Παντελής (60′ Κουζούκας), Κόμπος (4′ Μυξολούφης), Πης (74′ Νάστος), Χατζηαντωνίου, Τσέλα (56′ Τσιτσιλιάγκος), Καλούδης, Χαντάκαρος