Έγινε ο αγιασμός σε οικογενειακό κλίμα

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, με τις ευχές για  καλό ξεκίνημα στην αγωνιστική 2017-18, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός  του Κολοσσού  H Hotels,  στο κλειστό Γυμναστήριο του Βενετοκλείου, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 με την παρουσία του ΑΟ Κολοσσού, της εκκλησίας, των μελών ΔΣ, των αρχών, δημοσιογράφων, φίλων και χορηγών της ομάδας.

Ακολούθησε η προπόνηση ανοικτή για το κοινό, όπως είχε ανακοινωθεί. Ο προπονητής κ. Άρης Λυκογιάννης, ο βοηθός προπονητή κ. Στάθης Νερατζάκης και όλη η αθλητική ομάδα, είχε την πρώτη γνωριμία στο χώρο της με τα παιδιά των Ακαδημιών που συνόδευαν οι προπονητές τους, με τους γονείς και αρκετούς πιστούς φίλους της ομάδας.

Τον Αγιασμό τέλεσε όπως κάθε χρόνο εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού θρόνου, ο πατήρ Ιωάννης Χαλκιάς. Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels κ. Μιχάλης Κόκκινος και ο χορηγός ονόματος μέλος ΔΣ ΚΑΕ κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος του ΑΟ Κολοσσός κ. Γιώργος Τσέλιος τίμησαν δε, τα μέλη της ΚΑΕ κ. Μιχάλης Μπράτιτσης, κ. Γιώργος Ματσαμάς, κα. Λίτσα Φτακλάκη, Περιφερειακή σύμβουλος, και τα μέλη του ΔΣ των Ακαδημιών κ. Τσαμπίκος Βασιλαράκης, δημοτικός σύμβουλος και κ. Μανώλης Αγγελάκος. Τίμησε όπως κάθε χρόνο την εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΔΣ Δωδεκάνησος και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου. Παρόντες εκ μέρους του Δήμου, η  Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς.

Ο πατήρ Χαλκιάς, ευλόγησε μικρούς και μεγάλους αθλητές, έδωσε τις ευχές της εκκλησίας και έριξε σύμφωνα με την παράδοση του Κολοσσού, το καθοριστικό καλάθι με τις ευχές όλων των παραβρισκόμενων. Η στιγμή που πέτυχε το καλάθι ήταν εκρηκτική μέσα στο γήπεδο, ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων ήταν έκδηλος γιατί το σουτάρισμα είναι συμβολικό και το περιμένουν όλοι. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Μιχάλης Κόκκινος έδωσε ευχές στον προπονητή και τη νέα ομάδα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και έβαλε υψηλούς στόχους. Ευχήθηκε στα παιδιά, έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς των μικρών αθλητών των Ακαδημιών και τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στην ομάδα, ένα προς ένα, αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο συμπαράστασης που προσφέρουν. Με την ευκαιρία της παρουσίας του Δημάρχου και του κου Μπαριανάκη εκ μέρους της Περιφέρειας, ζήτησε την ουσιαστική τους στήριξη στις γηπεδικές υποδομές και τις ανάγκες που προκύπτουν στην μοναδική ομάδα σε ολόκληρο το Αιγαίο που διατηρείται στην Α1 εδώ και 12 έτη και τόνισε την ανάγκη να σταθεί ο κόσμος δίπλα καθώς και οι χορηγοί που είναι τροφοδότες και πολύτιμοι συνεργάτες σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής.

Ευχές στους νέους παίχτες για μια επιτυχημένη αθλητική πορεία της ομάδας, έδωσε επίσης ο κ. Χατζηλαζάρου από την ΚΑΕ και ο ο κ. Τσέλιος από τον ΑΟ Κολοσσός ο οποίος ανέφερε πόσο υπερήφανη είναι η οικογένεια του Κολοσσού για τις επιτυχίες νεαρών αθλητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακολούθησε η ανοιχτή προπόνηση για το φίλαθλο κοινό  και για τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών που έδωσε την ευκαιρία για την πρώτη γνωριμία με τη νέα ομάδα και πολλές ευχές να συνοδεύουν στην πορεία που ξεκινάει.