Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Ηλίας Καργάκος

Σε πένθος βυθίστηκε σήμερα το χωριό Κοσκινού, η οικογένεια του Διγενή και γενικότερα ο χώρος του ποδοσφαίρου του νομού μας στο άκουσμα της είδησης πως ο Ηλίας Καργάκος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο γνωστός φίλαθλος που ήταν πάντα κοντά στον Διγενή και τον Διαγόρα που αποτελούσαν τις δύο μεγάλες του αγάπες, έφυγε ξαφνικά από την ζωή, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το fmtop.gr εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπών.
Παράλληλα εκδόθηκαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον Διαγόρα, την Θύρα 6 και την Κακιά Σκάλα.
Αναλυτικά:
 “Η Διοίκηση του Γ. Σ. Διαγόρας στο άκουσμα του άδικου και ξαφνικού θανάτου του ένθερμου φιλάθλου μας Ηλία Καργάκου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Υπάρχουν στιγμές που η σκληρότητα του θανάτου υπερβαίνει τη δυνατότητα της ανθρώπινης λογικής. Ο Ηλίας, ενεργό στέλεχος της τοπικής μας κοινωνίας, άνθρωπος της παρέας και του αθλητισμού, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
“Τα θερμά της συλλυπητήρια στον Ηλία Καργάκο για τον ξαφνικό θάνατο του θέλει να εκφράσει και δημόσια ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Διαγόρα «Θύρα 6». Ο Ηλίας που ήταν φίλος των «κυανέρυθρων» είναι πάντα μέσα στις καρδιές των φιλάθλων του «γηραιού».
«Καλό παράδεισο να έχεις Ηλία..Ένας άνθρωπος τον οποίο τον γνώριζε οποίος ασχολούνταν με το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο!Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του”.