Έσωσε την… παρτίδα στην εκπνοή ο Απόλλων Καλυθιών

Με στόχο το 2Χ2 πήγε στο γήπεδο της Παστίδας ο Απόλλων Καλυθιών, ωστόσο τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον τοπικό Αστέρα και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει τον βαθμό (1-1) και αυτόν στο φινάλε με “λυτρωτή” τον Παλάζη.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και σ’ αυτό… βοήθησε το γρήγορο τέρμα των γηπεδούχων. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κυρίτσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Στεργιόπουλος έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 16′ ο Σπαχιού νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο στο τετ α τετ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για την άμεση απάντηση, ενώ οι Καλυθενοί δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα ούτε με τον Γεωργιάδη στο 38′ (ελάχιστα άουτ το σουτ του), ούτε με τον Φλεβάρη στο 41′ αφού ο Ροδανάκης απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα.

Στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένο. Ο Απόλλων βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στην κόντρα και να κάνουν την ζημιά με δεύτερο τέρμα.

Οι δύο τερματοφύλακες επενέβησαν όποτε χρειάστηκε, μέχρι που φτάσαμε στο 91′ όπου η ασφυχτική πίεση των Καλυθενών έπιασε… τόπο.

Με άριστο χτύπημα φάουλ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Παλάζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

Aστέρας: Ροδανάκης, Χαριτάκης, Κατσαμάκης, Παγκράτης, Ισκάς, Καρύδης, Σκόρπος, Καλαγρής, Πολυχρόνης (63′ Κονόμη), Στεργιόπουλος (85′ Κορκίδας), Γιαννακόπουλος (75′ Λεωνίδου), Κυρίτσης (46′ Αμπντουλαϊ)

Απόλλων: Ροδίτης, Κυρίτσης, Φυλακούρης, Διακουράκης (82′ Γιορδαμνής), Σαχίνης, Γεωργιάδης, Νικολός (57′ Σαββούλης), Φλεβάρης, Σπαχιού (68′ Κιόττου), Μαθιός, Παλάζης