“Πνίγηκε” στα… Πηγάδια ο Άρης

Παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει πρώτος, ο Άρης Αρχαγγέλου υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στο γήπεδο Πηγαδίων από τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Στο 87′ το “χρυσό” τέρμα των γηπεδούχων από τον Βιτώρη για το τελικό 1-0.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πέρα από την αδυναμία του Άρη να σκοράρει, αποδείχτηκε η δυναμική του Ποσειδώνα και στο φετινό πρωτάθλημα στα παιχνίδια που δίνει στην έδρα του.

Οι Καρπάθιοι κατάφεραν να “αρπάξουν” ένα πολύ σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας και να δείξουν τα… δόντια τους στους αντιπάλους τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά βρήκε σε πολύ καλή ημέρα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την ίδια στιγμή που οι επιθετικοί δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, μέχρι το 87′ όπου “χτύπησε” ο Βιτώρης, παίρνοντας το ριμπάουντ από το απόκρουση του Καραγιάννη και έγραψε το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος, αφού στο 89′ ο Άρης είχε με τον Πομπού διπλό δοκάρι για να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Κούτσης, Αντωνάς

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Σπανός, Χατζημανώλης, Κούτολο, Κεσίδης, Φασουλόττος, Τσβέλης, Καουκάκης Χ. (72’ Φράγκος), Βασιλειώτης (80’ Βιτώρης), Λαδένογλου (88’ Καραναστάσης), Κοντονικολός, (85’ Καουκάκης)

Άρης: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπού, Κρεκούκιας, Γκίκας, Ζαρκαδούλας, Αξιώτης, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος , Χατζηλιόντας, Χατζηπέτρος (89’ Σακελλάρης)