“Σίφουνας” στα Καρδάμαινα ο Κλεάνθης

Για ένα 20λεπτο άντεξε η Δόξα Καρδάμαινας κόντρα στον Κλεάνθη Παραδεισίου χάνοντας μάλιστα και σπουδαία ευκαιρία στο 19’ να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Αλεξανδρίδη, ανέβασαν την απόδοση τους στην συνέχεια και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-3 με τον Αντώνη Γεωργαλλή να σκοράρει δις. Στο δεύτερο μέρος ήταν λογικό οι γηπεδούχοι να μην έχουν άλλη ενέργεια με τον Κλεάνθη να πατάει περιοχή σε αρκετές περιπτώσεις να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και να καταφέρνει τελικά να σημειώσει άλλα δύο τέρματα με τον Στάθη Αλεξανδρίδη για το 0-5.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά έχοντας ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό με τον Χατζηαντωνίου να σουτάρει και τον Καστανάκη να απομακρύνει σε κόρνερ. Η Δόξα πατούσε καλύτερα αφού ο Κλεάνθης δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει και στο 19’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 1-0 με τον Κόκκαλη να κλέβει απ’ τον Πελέκη αλλά στο τετ α τετ απέναντι στον τερματοφύλακα του Κλεάνθη πλάσαρε άουτ.

Αντί για το 1-0 έγινε το 0-1 αφού στο 22ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το φάουλ, ο Γεωργαλλής το εκτέλεσε οι αμυντικοί της Δόξας δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Αλεξανδρίδης από κοντά έκανε το 0-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Κλεάνθης πατούσε καλύτερα στο ματς αφού η Δόξα έχασε με τραυματισμούς τους Βησσαρίων Πη και Καλλούδη, και στο 35’ ο Χατζηκοσμάς βρήκε με κάθετη πάσα του Γεωργαλλή και εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2.

Μάλιστα πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Παραδεισίου πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Αλεξανδρίδη να σερβίρει και τον Γεωργαλλή να κάνει το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος ο Κλεάνθης έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ και έχασε ευκαιρίες με Γεωργαλλή και Αλεξανδρίδη και κατάφερε τελικά να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τον Στάθη Αλεξανδρίδη στο 70’ και στο 84’ με τον μεσοεπιθετικό του Κλεάνθη να σημειώνει έτσι χατ – τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 0-5.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία από Φραγκιαδάκη, Παγώνη και Καραμούτα.

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας: Τάλλαρος, Χατζηπαναγιώτης, Καλλούδης (29’ λ.τ Κόμπος), Μποϊλής (56’ Γιακούμαρος), Αποστολάτος (75’ Μυξολούφης), Πης Β. (25’ λ.τ Τσιτσιλιάγκος), Χατζηαντωνίου, Μαύρος, Πης Γ., Κόκκαλης, Παντελής

Κλεάνθης Παραδεισίου: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Φουντζάι, Μαριάς, Πελέκης (75’ Κετσές), Γιαννίκος (60’ Λερογιάννης), Αλεξανδρίδης, Μπερετούλης (77’ Θεοδοσιάδης), Γεωργαλλής, Χατζηκοσμάς (71’ Δράκος Λ.), Μαΐλης

giafkasports.gr