“Τρίποντο” μέσα στην Ψίνθο για την Κατταβιά

Τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδο Ψίνθου η ΑΕ Κατταβιάς που επιβλήθηκε με 0-2 της τοπικής Δόξας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Στο 17′ ο Μαντινάος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ποσειδώνα Καρπάθου, “χτύπησε” πάλι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έγραψε το 0-1 με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι που έλεγχαν τον ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, έκαναν το 0-2 στο 32′ με το πλασέ του Στεφανάκη, μετά την εξαιρετική συνεργασία με τον Πάπα.

Στο δεύτερο μέρος, οι “βυσσινί” βγήκαν μπροστά και αναζήτησαν το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στην διεκδίκηση τουλάχιστον της ισοπαλίας.

Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι έμεινε το 0-2 μέχρι το φινάλε. Μάλιστα στο 89′ είχαν δοκάρι με τον Μπατέστα.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Λαζός, Παπακωνσταντίνου

Συνθέσεις:

Δόξα: Κοντογιωργάκης, Καλοπήτας, Στελλάς, Δημητριάδης (58′ Ορφανός Δ.), Μήτρου, Στεργάκης (58′ Μπατέστας), Καρίκης, Χατζηνικόλας, Τσούλλος, Τσοπάνογλου, Τριπολίτης

Κατταβιά: Παπαβεργής, Αυγέρης (60′ Ανδρεόπουλος), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαριεττάκης, Σιέχ, Μαντινάος (85′ Τραγάκης), Πάπα, Νασόπουλος, Στεφανάκης (90′ Τοπάλ), Μήτρου (70′ Κιλασίν Κ.)