Έσπασε το… ρόδι με “πεντάρα” ο Ηρακλής Μαριτσών

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι κόντρα στο Νικαγόρα ο τοπικός Ηρακλής στο γήπεδο Μαρτισών. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 6-0 των Κώων και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Φελεγκάκης με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους που λίγο αργότερα (20′) με τον Φελεσάκη έφτασαν το 2-0… απλοποιώντας από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στο 38′ ο Θοδωρής Λυριστής με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Θοδωρής Λυριστής πήρε και πάλι το… όπλο του, κάνοντας το 4-0 στο 48ο λεπτό της συνάντησης.

Το αυτογκόλ του Βουδούρη στο 55′ και το τέρμα του 16χρονου Αναγνώστου στο 71′ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 στο γήπεδο Μαριτσών.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σαρρής, Αυγενικού

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φελεγκάκης, Μπιλιάς (54′ Παπακωνσταντής), Βασιλώττος, Φελεσάκης, Θαρρενός (62′ Αναγνώστου Μ.), Τσούφιος (70′ Καρίκης), Λυριστής Θ. (54′ Τσαλώλης), Κούρος, Λυριστής Μ.

Νικαγόρας: Πέρος Μιχ. Α., Κορκής, Διακογιάννης Λ., Παπαβασιλείου, Πέρος Μιχ. Σ., Δραγανίδης (34′ λ. τρ. Δρόσος), Τρουμούσης, Διακογιάννης Α., Ζερβός, Βουδούρης (66′ Κουζούκας), Μπιλλής