Κανείς ευΧαριστημένος στην Αρχίπολη

Δεν… έβγαλε νικητή η μεγάλη “μάχη” της 2ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο γήπεδο Αρχίπολης. Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΕΡΑ και τον ΔΙ.ΑΣ ήρθε ισόπαλο 2-2, “καθηλώνοντας” ωστόσο τους φιλάθλους που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν. Καμία ομάδα δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αφού αναζητούσαν το “τρίποντο” για να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία.

Θέλοντας να συνεχίσουν με το απόλυτο, οι Κώοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 5ο λεπτό απείλησαν με το σουτ του Συνεσίου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσουρούτης.

Η απάντηση των τυπικά γηπεδούχων ήρθε με γκολ. Στο 8ο λεπτό από γύρισμα του Μασάδο, ο Γαργάλης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΑΕΡΑ.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ο Χατζηφούντας στο 20′ είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να απομακρύνει το σουτ του μέσα από την περιοχή.

Απ’ την μεριά τους οι Αφαντενοί απείλησαν ξανά με τον Μασάδο στο 30′ που σούταρε ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Η πίεση των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους απέδωσε… καρπούς στο 45′ σε μία φάση διαρκείας. Αρχικά ο Χατζηφούντας “νικήθηκε” από τον Τσουρούτη, στην συνέχεια ο Δανάς απομάκρυνε την μπάλα σωτήρια πάνω στην γραμμή, ωστόσο το 1-1 έγινε από τον Δρόσο που πήρε το “ριμπάουντ” και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά, απείλησαν με τον Μασάδο και πάλι και στο 53′ από το κόρνερ του Δανά και την καρφωτή κεφαλιά του Γαργάλη έκαναν το 2-1 και πήραν εκ νέου προβάδισμα.

Στο 74′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, όταν ο Πλύγκος για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Σωτήρι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Με παίκτη παραπάνω, ο ΔΙ.ΑΣ πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 83′ με το αυτογκόλ του Μαλλιάκα που έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από σέντρα του Συνεσίου.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και σ’ αυτό συντέλεσε ο Τσουρούτης που στο 91′ είπε “όχι” στο κοντινό σουτ του Πη μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Τσέτσος, Μπέκας

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Τσουρούτης, Δανάς, Στελλάς, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης (32′ Ποζατζίδης), Μπάρδης, Γαργάλης, Πλύγκος, Μασάδο, Παυλίδης (80′ Φιλιππάκος), Λυμπερόπουλος (70′ Μπαϊρακτάρης)

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης Ιωαννίδης (46′ Αρκούδας), Δουγέκας (62′ Πής), Συνεσίου, Ζιώγας, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Δρόσος ( 62′ Μποϊλής), Σωτίρι, Χατζηφούντας, Καράλιαμης (79′ Γκεστένια)