Συμπληρωματική προκήρυξη που αφορά το Κύπελλο Δωδεκανήσου περιόδου 2017-2018.

Συμπληρωματική προκήρυξη που αφορά το Κύπελλο Δωδεκανήσου περιόδου 2017-2018

Έπειτα από σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ, που μας ενημερώνει ότι οι ομάδες που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική και ανήκουν στην δύναμη μας, συμμετέχουν στο Κύπελλο Δωδεκανήσου, τροποποιείται η προκήρυξη ως προς το Άρθρο 22, ως εξής:

ΑΡΘΡΟ 22

ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018

  1. Στο Κύπελλο συμμετέχουν υποχρεωτικά οι ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και της  Α΄ Τοπικής κατηγορίας και προαιρετικά ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ συμμετοχή για τα σωματεία Β’ & Γ΄ Τοπικών Ερασιτεχνικών Κατηγοριών.

  1. Δήλωση συμμετοχής που υποβάλλεται εκπρόθεσμα μπορεί να γίνει δεκτή -και θεωρείται ότι υποβλήθηκε εμπρόθεσμα – εφ’ όσον μέχρι την υποβολή της δεν έγινε η κλήρωση των αγώνων .
  2. Οι αγώνες θα διεξάγονται με το σύστημα απλών συναντήσεων αποκλεισμού και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η προβλεπόμενη από τη διάταξη της παρ. 13 του άρθρου 20 του ΚΑΠ. Όλοι οι αγώνες ορίζονται μετά από δημοσιά κλήρωση .
  3. Το Κύπελλο Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους.

Α. Τον Όμιλο Ρόδου, που θα περιλαμβάνει τις ομάδες της Νήσου Ρόδου, τον ΑΣ ΤΗΛΟΥ, τον ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΑΟ ΣΥΜΗΣ  και τον ΠΟΛΥΒΩΤΗ ΝΙΣΥΡΟΥ.

Β. Τον Όμιλο ΝΗΣΩΝ που θα αποτελείται από τον Όμιλο Βορείου Συγκροτήματος νήσων.

  1. Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου θα συμμετέχουν οι ομάδες της Γ΄ και Β΄ κατηγορίας. Γηπεδούχο σωματείο θα είναι εκείνο που αγωνίζεται στην κατώτερη κατηγορία, σε περίπτωση που τα σωματεία αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, ομάδα που κληρώνεται πρώτη, είναι το γηπεδούχο σωματείο.

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας θα εισέλθουν στους αγώνες στη Β΄ Φάση.

Στην δεύτερη φάση θα συμμετέχουν τα σωματεία που προκρίθηκαν από την Α Φάση συν οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας. Γηπεδούχο σωματείο θα είναι εκείνο που αγωνίζεται στην κατώτερη κατηγορία, σε περίπτωση που τα σωματεία αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, ομάδα που κληρώνεται πρώτη, είναι το γηπεδούχο σωματείο. Όλοι οι αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα διεξάγονται σε γήπεδα, με φυσικό χόρτο ή πλαστικό χλοοτάπητα από την δεύτερη φάση και μετέπειτα.

Στην Τρίτη (Γ) φάση και μετέπειτα το σωματείο που κληρώνεται πρώτο θα είναι γηπεδούχος.

Υποχρεωτικά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας καθ’ όλη τη  διάρκεια του αγώνα πρέπει να συμμετέχουν με έξι (6) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά από 01/01/1996.

  1. Οι (6) ομάδες του Ομίλου της ΡΟΔΟΥ που θα προκύψουν μετά από τις σχετικές φάσεις, και οι νικητές των δύο τελευταίων ζευγαριών του Βορείου συγκροτήματος νήσων, θα αποτελέσουν μαζί με τις έξι ομάδες της ΡΟΔΟΥ τις Οκτώ (8) ομάδες.

Το γήπεδο του τελικού θα οριστεί με απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Σε περίπτωση συμμετοχής στον Τελικό Κυπέλλου Δωδεκανήσου, ομάδος από το Βόρειο Συγκρότημα, τότε ο τελικός θα διεξαχθεί σε Γήπεδο του Βορείου Συγκροτήματος.

  1. Έπαθλα Κυπέλλου, στην κυπελλούχο ομάδα απονέμεται Κύπελλο και τριάντα (30) μετάλλια όπως επίσης και στην ομάδα που κατατάσσεται δεύτερη. Στους προπονητές των δύο φιναλίστ ομάδων απονέμεται ένα μετάλλιο. Στον διαιτητή, βοηθούς Διαιτητές, στον Τέταρτο Διαιτητή του αγώνα, παρατηρητή διαιτησίας, παρατηρητές αγώνα απονέμεται από ένα μετάλλιο.

Για την Επιτροπή Πρωτ/τος,

 

Ο Πρόεδρος,                                                                                                                                                     Τα μέλη,

 

ΨΕΛΛΑΣ ΧΡΥΣΟΣΟΜΟΣ                                                                                             ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

 

Για την Ε.Ε., της Ε.Π.Σ.Δ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                                                               ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ