“Άλωσε” την Κέφαλο ο Διγενής

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Νικαγόρας απέναντι στον Διγενή Κοσκινού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Γιάννη Τσολακίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ απ’ τα δύο τέρματα του Διακάκη (27΄ πεν., 50’) και στην συνέχεια πίεσε για να ξαναμπεί στο ματς αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Γιάννη Φούσκα στο 65’ της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό στο πρώτο 20λεπτο με τον Διγενή όσο περνά η ώρα να προσπαθεί κυρίως να επιτεθεί απ’ τα δεξιά ενώ ο Νικαγόρας έψαχνε κυρίως με μακρινές μεταβιβάσεις προς τον Μάκη Ζερβό να γίνει απειλητικός.

Στο 27ο λεπτό ο Κετσές πάτησε περιοχή, ο Στρατής τον ανέτρεψε και ο Παρχαρίδης έδειξε την άσπρη βούλα με τον Διακάκη απ’ τα έντεκα βήματα να γράφει το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους αφού δεν έγινε τίποτα το αξιόλογο στα λεπτά που απέμειναν.

Στο δεύτερο μέρος ο Διγενής κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ αφού οι αμυντικοί του Νικαγόρα δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Διακάκης με όμορφο πλασέ απ’ τα αριστερά πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του.

Ο Νικαγόρας έψαξε την αντίδραση και την βρήκε στο 65’ αφού ο Στρατής έκανε την παράλληλη πάσα και ο Φούσκας από κοντά μείωσε σε 1-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη φάση ενώ ο Νικαγόρας σε μια απ’ τις αντεπιθέσεις του είχε δοκάρι με τον Διακάκη με το αποτέλεσμα τελικά να παραμένει μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού και τον Διγενή να παίρνει ένα σημαντικό διπλό στην Κέφαλο.

Διαιτησία: Χωρίς πρόβλημα οι Παρχαρίδης, Καραμούτας και Γιαμούζης

Συνθέσεις:

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Κορκής (65′ Τρουμούσης), Φούσκας (74’ Πέρος Μ.Σ.), Κοκκαλάκης Μ., Παπαβασιλείου, Διακογιάννης (55′ Μπίλλης Χ.), Στρατής, Ζερβός Μ., Ζερβός Ν., Ατσαλάκης, Μπίλλης Ι.

Διγενής: Μανωλάγκας (77’ Τσαβάρης), Σκούμπρος, Χωρίτης (67’ Χουτεσιώτης), Μοσκιού, Κώτης, Παπασταμάτης, Μικκιού, Τσιπιζίδης (80’ Χατζηνικόλας), Κετσές, Τζουανάκης (89’ Τζουανάκης), Διακάκης

giafkasports.gr