“Άστραψε” ο ΔΙ.ΑΣ

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Α.Ε. ΔΙ.ΑΣ αφού επικράτησε με 4-2 του Κλεόβουλο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Η ομάδα του Στάθη Γκουντελίτσα και του Γιώργου Σταμάτη παρόλο που έπαιξε με την φωτιά στο τέλος αφού ο Κλεόβουλος έχασε ευκαιρία για το 3-3 κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 4-2 με σκόρερ το νεαρό Κάρλο. Πης (2), Δρόσος και Κάρλος οι σκόρερ των νικητών ενώ για την ομάδα του Κλεόβουλου που προηγήθηκε σκόραραν οι Παπαοικονόμου και Κολιοκώστας.

Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το γήπεδο της Αντιμάχειας αφού σε μια κόντρα επίθεση απ’ τα αριστερά ο Παπαοικονόμου με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαλάκη κάνοντας το 0-1.

Μετά το 20ο λεπτό ο ΔΙ.ΑΣ ξεπέρασε το σοκ ανέβασε ρυθμό και πατούσε πλέον πολύ εύκολα την περιοχή του Χρυσανθή καταφέρνοντας έτσι μόλις στο 27’ να φτάσει στην ισοφάριση όταν ο Χατζηφούντας είδε ωραία τον Πη μέσα στην περιοχή και εκείνος με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ η μπάλα απ’ τις κόντρες έφτασε στον Δρόσο και εκείνος με προβολή έκανε την ανατροπή για την ομάδα δίνοντας προβάδισμα με 2-1.

Ο ΔΙ.ΑΣ ήταν εξαιρετικός μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έβγαλε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων όταν στο 43’ ο Χατζηφούντας κέρδισε το πέναλτι και ο Πης απ’ τα έντεκα βήματα έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Κλεόβουλος προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός με τον ΔΙΑ να έχει πολλούς χώρους για να κλειδώσει το ματς ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ήταν αρκετά φλύαροι στην τελική πάσα και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη.

Ο Κλεόβουλος συνέχισε να προσπαθεί με μπαλιές προς το Κακλαμάνο και σε μια απ’ αυτές μείωσε όταν ο Χαρίτος σημάδεψε τον υψηλόσωμο επιθετικό και εκείνος έστρωσε στον επερχόμενο Κολιοκώστα για το 3-2.

Στα  λεπτά που απέμειναν οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα και είχαν την στιγμή τους για την ισοφάριση αλλά ο Μιχαλάκης είπε «όχι» στο διαγώνιο σουτ του Χαρίτου και οι γηπεδούχοι στην κόντρα επίθεση κατάφεραν απ’ την συνεργασία Μπεκιρλάρι – Κάρλου να φτάσουν στη νίκη με 4-2 με το νεαρό να σκοράρει δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτησία: Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Πατσιαούρας και Αλέκος

Συνθέσεις: 

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Αρκούδας, Καράλιαμης, Σωτίρι, Χατζησουλεϊμάν (90’ Κάρλος), Βλαντιμίροφ, Δρόσος (73’ Μπεκιρλάρι), Πης (70’ Δουγιέκος), Χατζηφούντας, Συνεσίου (68’ Ιωαννίδης), Μποϊλής

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Νικολλί, Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ., Πιτσουρδάκης (46’ Χαρίτος), Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος (85’ Κοντός), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Ταγκάεφ

giafkasports.gr