ΆτυΧος ο Ιάλυσος στο Κερατσίνι

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ιάλυσος στο Κερατσίνι κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος), ωστόσο η ατυχία και ο γκολκίπερ Μπότος του στέρησαν τη νίκη και μετά το 1-1 έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ανδρούτσο, ο Μπερνιδάκης σκόραρε για τους γηπεδούχους στο 16′ και στην πρώτη καλή φάση του ματς.

Συνήλθε άμεσα η ομάδα του νησιού μας που στο 30′ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπότος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Δελαπόρτα, ενώ στο 43′ ο Πόποβιτς με φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη συνέχισε την δημιουργία φάσεων, αλλά ο γκολκίπερ του Κερατσινίου είπε και πάλι “όχι” στο σουτ του Πετρούση στο 57ο λεπτό, αλλά στο 77′ δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν ο Φαβάλι στο ντεμπούτο του έκανε την επικίνδυνη σέντρα και ο Βαττής άθελα του την έστειλε τα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-1.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς ο Μπλεγκετζής σούταρε δυνατά στο 86′ και ο Μπότος απέκρουσε για άλλη μια φορά σωτήρια και κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του.

Διαιτησία: Καλογερόπουλος, Αρμακόλας, Κορδέσης

Συνθέσεις:

Κερατσίνι: Μπότος, Τσουβαλτσίδης, Λίτσης (63′ Σιγάλας), Βαττής, Σκεντεράι, Παπασπύρος (81′ Πασαλίδης), Ντούλιας (91′ Γιάνος), Καλογιάννης, Μπερνιδάκης, Γκιάτης (74′ Διάκος)

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Πετρούσης, Δήμας, Βλάχος (71′ Μπλεγκλετσής), Δελαπόρτας, Πόποβιτς, Παφιάκης (88′ Σπάρταλης), Καμπλιώνης (74′ Φαβάλι)