Επιστροφή στις νίκες και… κορυφή για τον Απόλλωνα

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Απόλλων Καλυθιών και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΔΙ.ΑΣ. Οι κυανοκίτρινοι επικράτησαν με 3-0 του Ποσειδώνα Καρπάθου εντός έδρας και άφησαν πίσω τους την ισοπαλία στην Παστίδα πριν μία εβδομάδα.

Πάντως η επικράτηση ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ για το συγκρότημα του Χρυσόστομου Χάσταλη, αφού το σκορ παρέμενε “ρευστό” μέχρι το 82ο λεπτό, διατηρώντας τους Καρπάθιους στο παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς (14′) για τους γηπεδούχους. Με ωραία προσπάθεια και σουτ από τα όρια της περιοχής ο Παλάζης έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα που απείλησε ξανά με τον Μαθιό στο 20′ που είχε οριζόντιο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει δύο τα τέρματα του.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν ίδιο, αφού οι παίκτες του Χάσταλη ήταν επιθετικοί και εν τέλει “καθάρισαν” στο 82′ την υπόθεση νίκη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαθιού μετά την παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του εντός περιοχής από τον Σπανό.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90′ με τον Γιορδαμνή που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με φοβερή εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Τσέτσος, Κάζας

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ροδίτης, Σαχίνης, Κυρίτσης, Φυλακούρης, Γεωργιάδης, Διακουράκης, Φλεβάρης (87’ Μίσχου), Μαθιός, Καραμανώλης (46’ Κιόττου), Παλάζης (85’ Καματερός), Σαββούλης (71’ Γιορδαμνής)

Ποσειδών: Γαλάνης, Φασουλέτος, Σπυριδάκης, Σπανός, Χατζημανώλης, Βιλανούτσι, Σιαβέλλης, Βιτώρης (75’ Καραναστάσης), Βέργος (61’ Φλάγκος), Λαδένογλου, Στοφορόντοφ (84’ Χατζηγεωργίου)