Ξέσπασε στην Δόξα ο Φοίβος

Μετά την βαριά ήττα στην Λίνδο την περασμένη εβδομάδα, ο Φοίβος επέστρεψε στην… κανονικότητα και “συνέτριψε” με 5-0 της Δόξα Ψίνθου στο γήπεδο Κρεμαστής για την 3η αγωνιστική.

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική, αφού μετά το 1-0 από τον Χατζησάββα στο 30′ με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ τα πάντα απλοποιήθηκαν για τους γηπεδούχους.

Αμέσως μετά (33′) ο Στεφανίδης με καρφωτή κεφαλιά, μετά από φάουλ του Νίκου Ορφανίδη σημείωσε το 2-ο και στην επανάληψη ο Φοίβος σκόραρε άλλες τρεις φορές για να φτάσει στην ευρεία νίκη.

Το 3-0 σημείωσε με δυνατό σουτ ο Γκινής στο 50′ και ο ίδιος παίκτης στο 57′ με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για την ομάδα του.

Η χαλαρότητα των παικτών του Σάββα Ορφανίδη, έδωσε την δυνατότητα σ’ αυτούς του αδερφού του, Γιώργου να βγουν μπροστά και να “σπαταλήσουν” ορισμένες ευκαιρίες για το γκολ της τιμής.

Τελικά το σκορ διαμορφώθηκε σε 5-0 στο 82′ με τον Γκινή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ για το προσωπικό του χατ- τρικ.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Σαρρής, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Φοίβος: Μήλιος, Ορφανίδης Σ. (46′ Τζιβίλογλου), Κυπριώτης (46′ Καραγεωργίου), Παϊζάνος (64΄Καστρινάκης), Φωτεινής, Καλημέρης, Χατζησάββας, Στεφανίδης, Γκινής, Μόσχος (46′ Ταφάνι), Ν. Ορφανίδης

Δόξα: Κοντογεωργάκης, Στελλάς, Καλοπήτας, Στεργάκης (46′ Μπατέστας), Μήτρου, Ορφανός Χ. (66΄Κώστας), Δημητριάδης, (46′ Τριπολίτης), Τσούλος, Καρίκης, Τσοπάνογλου (83′ Δημητριάδης Π.), Πετράς