Πήρε… φόρα ο Ηρακλής

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, ο Ηρακλής σημείωσε και δεύτερη διαδοχική νίκη. Αυτή την φορά οι “πράσινοι” επικράτησαν με 2-1 του ΑΕΡΑ και έφτασαν τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Όλο το πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Πρώτα με τον Θοδωρή Λυριστή στο 18′ που έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσουρούτη, στην συνέχεια με το ψαλιδάκι του Παπαδημήτρη στο 23′ που αστόχησε με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σκορ μέχρι την ανάπαυλα.

Πολύ δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής και στο 49′ άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Μιχάλη στον Θοδωρή Λυριστή, ο τελευταίος έκανε ωραίο σουτ για το 1-0 και στο 56′ ο Τσούφιος με κεφαλιά μετά από κακή αντίδραση του αντίπαλου γκολκίπερ έκανε το 2-0 πολύ γρήγορα.

Το μόνο που κατάφεραν οι Αφαντενοί μέχρι το τέλος του αγώνα, ήταν να μειώσουν με τον Μαλλιάκα στο 81′ στο τελικό 2-1 και τίποτα περισσότερο.

Διαιτησία: Μίαρης, Σπάρταλης, Σταυρούλιας

Συνθέσεις:

Hρακλής: Χειμωνέττος(2′ Σκυλλάς), Κούρος, Λυριστής Μ. (901′ Παπακωνσταντής), Μπιλιάς, Παπαδημήτρης, Φελεσάκης, Βασιλώτος, Θαρρενός (57′ Λολάκης), Λυριστής Θ. (71′ Τσαλώλης), Τσούφιος, Φελεγκάκης

ΑΕΡΑ: Τσουρούτης, Μαλλιάκας, Δανάς, Παυλίδης  (65′ Λόης), Στελλάς, Μπάρδης (65′ Φιλιππάκος), Νικολής Α. (57′ Μπαϊρακτάρης), Γαργάλης, Λυμπερόπουλος, Μασάδο, Ποζατζίδης