Στο… μηδέν και αήττητοι έμειναν Διαγόρας και Αστέρας στο Βάτι

Μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, Διαγόρας Βατίου και Αστέρας Παστίδας παραμένουν αήττητοι αφού “κόλλησαν” στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με μεγαλύτερη του πρώτου μέρους το τετ α τετ του Κυρίτση στο 32′ που εξουδετέρωσε ο Μαυρουδής.

Στην επανάληψη οι φάσεις λιγόστεψαν κι άλλο, αφού οι δύο ομάδες συμβιβάζονταν με τον βαθμό της ισοπαλίας και μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε σκορ.

Στο φινάλε ο Αστέρας έμεινε με δέκα, αφού ο Κατσαμάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92′ για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Παπαγιαννίδης, Βλάχος

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός Β., Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής (72’ Βασιλειάδης), Παπουρδάνος (60’ Καμπούρης), Ζωάννου (86’ Χότζα), Χαρτοφύλλης (82’ Ζερβός Ε.)

Αστέρας: Ροδανάκης (40’ λ. τρ. Παπαμιχαήλ), Παγκράτης (25’ λ. τρ. Κατσαμάκης), Χριτάκης, Ισκάς, Καρύδης, Σκόρπος, Καλαγρής, Στεργιόπουλος (86’ Κονόμη), Πολυχρόνης, Γιαννακόπουλος, Κυρίτσης (65’ Αμπντουλάι)