Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τoν Παναθηναϊκό Superfoods για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ξεκινάει αύριο Τρίτη 3/10 .

– ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 16:00

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ γενική είσοδος  και 10 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

*Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) την Τρίτη 3/10 10:00 – 20:00

– Tην ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 04/10), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του Βενετοκλείου, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

– Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.

Όλα αυτά τα χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και γι’ αυτό, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να τους δώσουν δύναμη για τη συνέχεια!

Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!