Αλώβητος στα Καρδάμαινα ο Φοίβος

Παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο η Δόξα Καρδάμαινας ήταν ανταγωνιστική απέναντι στον Φοίβο Κρεμαστής και γνώρισε την ήττα με 0-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Ορφανίδη στο 52ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Κοκκαλη να προηγηθούν στο πρώτο μέρος ενώ η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη που έβγαλε φαντασία στο παιχνίδι της σε κάποια διαστήματα μετά το ζητούμενο προσπάθησε να κρατήσει το 0-1 βλέποντας το παιχνίδι με πιο αμυντικά.

Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ αλλά ο Μόσχος αφού πέρασε τον Γιακουμαρο σημάδεψε το αριστερό του δοκάρι.Ο Φοίβος ετέφερε το παιχνίδι προς το αριστερά και στο 21′ είχε σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Νίκος Ορφανίδης από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η Δόξα έκλεισε καλά τους χώρους και έψαξε την φάση της στο ματς και στο 39′ την είχε όταν ο Κόκκαλης έκανε εκπληκτική κούρσα από τα αριστερά , πάτησε περιοχή αλλά αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Μαύρο προτίμησε να σουτάρει με τον Κεφαλά να κρατά το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος ο μπήκε με διάθεση να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Απείλησε με τον Στεφανίδη και στο 52′ κατάφερε να φτάσει στο 0-1.

Ο Σωκράτης Ορφανίδης έκανε ωραία κούρσα από τα αριστερά, ο Πης Γ. τον ανέτρεψε και ο Φραγκιαδάκης έδειξε την άσπρη βούλα με τον Νίκο Ορφανίδη να κάνει το 0-1.Από εκεί και πέρα ο Φοίβος προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και αφού δεν είχε την ίδια φαντασία στο παιχνίδι του προτίμησε να διαφυλάξει τα νώτα του για να φτάσει στο τρίποντο. Η Καρδάμαινα πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσε να κάνει φάση στην αντίπαλη εστία και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Καραπιπέρης, Παγώνης

Συνθέσεις:

Δόξα: Γιακούμαρος, Αποστολάτος, Μποιλής (75′ Πης Β.), Παντελής, Χατζηπαναγιώτης,  Πης Γ., Τάλλαρος (68′ Κατσαρός), Χατζηαντωνίου, Κόκκαλης (58′ Κουρζής), Μαύρος (62′ Κόμπος). Λαμάι

Φοίβος: Κεφάλας, Ορφανίδης Σ., Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής, Τζιβίλογλου, Καλημέρης (71′ Θεοδοσίου), Στεφανίδης (79′ Καραγεωργίου), Γκινής (94′ Πανταζόπουλος), Μόσχος (54′ Κυπριώτης), Ορφανίδης Ν.

giafkasports.gr