Ντέρμπι- “ροντέο” στις Καλυθιές με μεγάλο νικητή τον Άρη

Φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως ήταν από τα ντέρμπι που κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτό επιβεβαιώθηκε. Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Καλυθιών επικρατώντας με 0-2 του τοπικού Απόλλωνα, σ’ ένα ματς με διακοπές, ένταση, διαμαρτυρίες και μία αποβολή.

Οι Καλυθενοί διαμαρτύρονται έντονα για το τέρμα που σημείωσε ο Άρης και πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς θεωρεί πως υπήρξε λάθος απόφαση του διαιτητή για καταλογισμό φάουλ.

Όπως και να’ χει, η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη που πήρε το “τρίποντο” πέρασε στην πρώτη θέση και “έβγαλε” μία δύσκολη δυάδα αγώνων όπως το σημερινό και το προηγούμενο με τον Κλεάνθη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο 80′ αποβλήθηκε για εξύβριση προς τον διαιτητή ο Φλεβάρη, ενώ ακολούθησε η προσωρινή διακοπή.

Φάσεις και Γκολ:

19′ Δίπλα από το δεξί δοκάρι έφυγε η μπάλα στο σουτ από τον Γεωργιάδη

55′ Κόρνερ του Χατζηπέτρου, ο Μάλλιος με σουτ ανάγκασε τον Ροδίτη να απομακρύνει με τα πόδια

62′ Νέα δύσκολη επέμβαση του γκολκίπερ του Απόλλωνα στο σουτ και πάλι από τον Μάλλιο

80′ Φάση διαρκείας μπροστά από την εστία των Καλυθενών. Ο Γκίκας μετά από ατομική προσπάθεια πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Χατζηλιόντα που έκανε τις προσποιήσεις, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, αφού αυτή κόντραρε σε αμυντικούς και ξεγέλασε τον Ροδίτη

81′ Πάνω στον χαμό από τις διαμαρτυρίες των Καλυθενών για λάθος σφύριγμα φάουλ του διαιτητή λίγο πριν την επίτευξη του γκολ, αποβλήθηκε ο Φλεβάρης για εξύβριση και ο Απόλλων συνέχισε με δέκα μετά την περίπου δεκάλεπτη διακοπή, αφού ο διαιτητής αποσύρθηκαν στ’ αποδυτήρια για να ηρεμήσει η κατάσταση

92′ Μετά την επανέναρξη του αγώνα, ο Μαθιός βρέθηκε απέναντι από τον Καραγιάννη, έκανε προσποίηση για τον αποφύγει και βρέθηκε στο έδαφος. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, αλλά μετά από συνεννόηση που είχε με τον βοηθό του, πήρε πίσω την απόφαση του και έδειξε κίτρινη κάρτα στον έμπειρο επιθετικό για θέατρο

100′ Έπειτα από κόντρες που κέρδισε ο Κρεκούκιας μέσα στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Μπαϊρακτάρη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Σπάρταλης, Σταυρούλιας

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ροδίτης, Σαχίνης, Νικολός (81’ Μίρτσεβ), Κυρίτσης, Φυλακούρης, Γεωργιάδης, Φλεβάρης, Μαθιός (83’ Γιορδαμνής), Κιόττου (56’ Διακουράκης), Παλάζης, Σαββούλης (68’ Καντιμοίρης)

Άρης: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπός, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Κρεκούκιας (93’ Θοδωρή), Κοντόγιαννος (61’ Αξιώτης), Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Χατζηπέτρος (89’ Γιαννιού)