“Τσίμπησε” τον βαθμό στο Παραδείσι η Κατταβιά

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο Κλεάνθης συμπλήρωσε και δύο ματς χωρίς “τρίποντο” μετά το 0-0 με την Κατταβιά στο γήπεδο Παραδεισίου.

Οι “ροσονέρι” δεν μπόρεσαν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στους νεοφώτιστους και μοιραία έμειναν στο μηδέν, με τον Λερογιάννη να αστοχεί σε πέναλτι στην μεγαλύτερη ευκαιρία που είχαν οι γηπεδούχοι στο ματς για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Μετά από ένα μαρκάρισμα του Κιλασίν πάνω στον Δράκο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο Παπαβεργής απέκρουσε την εκτέλεση του Λερογιάννη στο 23ο λεπτό και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, όχι μόνο διατηρούσαν μακριά τους αντιπάλους τους, αλλά κατάφεραν να απειλήσουν στο 32′ με το χτύπημα φάουλ του Πάπα που εξουδετέρωσε ο Καστανάκης.

Παράλληλα απείλησαν και με την κεφαλιά του Κιλασίν στο 39′ όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η… απάντηση των Παραδεισιωτών ήρθε με τον Αλεξανδρίδη που είχε ένα καλό σουτ στο 44ο λεπτό.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, με την Κατταβιά στην κόντρα να είναι επικίνδυνη και στο 57′ ο Καστανάκης χρειάστηκε να επέμβει ξανά όταν απέκρουσε το σουτ του Μαριεττάκη.

Στο 62΄ο Δράκος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λερογιάννη δεν μπόρεσε να δώσει την λύση αφού η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ και στο 93′ ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Τσέτσος, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Τζαμαλής, Μπαούρης (81’ Γιατσιάτσος), Μαριάς, Μαΐλης, Πελέκης, Χατζηκοσμάς, Φουσατζιά (66’ Γιαννίκος), Δράκος, Λερογιάννης (77’ Μπερετούλης), Αλεξανδρίδης

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Μαριετάκης (88’ Ανδρεόπουλος), Σιέχ, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος (92’ Κιλασίν Κ.), Πάπα, Στεφανάκης, Νασόπουλος, Κούτσι (57’ Μήτρου)