Στο… ρετιρέ της βαθμολογίας ο ΔΙ.ΑΣ

Τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα απολαμβάνει ο ΔΙ.ΑΣ που επικράτησε με 0-3 της Δόξας Ψίνθου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και έφτασε τους 10 βαθμούς. Δρόσος Χ., Χατζηφούντας και Πης οι σκόρερ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού απ’ το ξεκίνημα της αναμέτρησης και προσπαθούσαν με καλή κυκλοφορία να διασπάσουν την άμυνα της Ψίνθου που έκλεινε καλά τους διαδρόμους.

Στο 34’ ο ΔΙ.ΑΣ απείλησε με το σουτ του Χατζηφούντα να περνάει άουτ και ένα λεπτό αργότερα στην κόντρα επίθεση ο Ορφανός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μιχαλάκη.

Τελικά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο ΔΙ.ΑΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από σέντρα απ’ τα αριστερά ο Δρόσος κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Στάθη Γκουντελίτσα και του Γιώργου Σταμάτη ήταν ανώτερη και με την είσοδο του Αλέξανδρου Μαργαρίτη είχε καλύτερη κυκλοφορία στον χώρο της μεσαίας γραμμής και στο 60’ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με δυνατό πλασέ του Μανώλη Χατζηφούντα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.

Πλέον είχε μπει το νερό στο αυλάκι για την ομάδα της Α.Ε ΔΙ.ΑΣ και  λίγα λεπτά αργότερα ο Πης κλείδωσε το «τρίποντο» πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ την φετινή περίοδο για το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς πρόβλημα οι Αντωνάς, Δουλγέρης και Δημητριάδης

Συνθέσεις:

Δόξα: Χάλαντας, Στελλάς  (70΄ Πετράς), Μήτρου, Ορφανός Χ., Καρίκης (85΄ Δημητριάδης Π.), Καλοπήτας, Στεφανής (80΄ Κώστας), Τσούλλος, ΔημητριάδηςΝ. (55΄ Μπατέστας), Στεργάκης, Τριπολίτης

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Δημόπουλος, Ιωαννίδης (87΄ Μπεκιρλάρι), Καράλιαμης (70΄ Ζιώγας), Χατζησουλεϊμάν (46΄ Μαργαρίτης), Πης, Συνεσίου,  Σωτήρι, Δρόσος, Χατζηφούντας (62΄ Δουγέκος), Βλαντιμίροφ

giafkasports.gr