Στην Κάρπαθο έχει τον τρόπο…

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries για τον Ποσειδώνα που επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα Βατίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Το 2Χ2 έκαναν οι Καρπάθιοι στην έδρα τους, έχοντας βρει από πέρυσι την… συνταγή για τη νίκη στα Πηγάδια.

Μετά το πρώτο ημίχρονο όπου θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ’ όσους το παρακολούθησαν, αφού δεν είχε να προσφέρει κάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και απείλησαν την αντίπαλη εστία.

Ο γκολκίπερ Γαλάνης βρέθηκε για άλλη μια φορά σε εξαιρετική κατάσταση και με τις επεμβάσεις του “κράτησε” όρθιο το συγκρότημα του Γιάννη Καραμηνά που όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, “χτύπησε” στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στους Βατενούς στο 70′ με τον Χαρτοφύλλη αρχικά να “νικιέται” από τον Γαλάνη και στην συνέχεια ο Σπανός απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή.

Πέντε λεπτά αργότερα (75′) ο Γαλάνης έκανε νέα σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Ζερβού και διατήρησε το μηδέν για την εστία του, αλλά όχι και γενικά στο παιχνίδι.

Και αυτό, γιατί στο 84′ ο νεοεισελθών Βιλανούτσι εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Κούτσης, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Σπανός, Χατζημανώλης, Κεσίδης, Κούτολο, Καουκάκης Χ., Λαδένογλου (65′ Καουκάκης Γ.), Φασουλέτος, Τσιαβέλης, Συμεών (73′ Βιτώρης), Βασιλειώτης (60′ Βιλανούτσι)

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης (87′ Πρέτσι), Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Ζωάννου, Χαρτοφύλλης, Κατσαρής (67′ Βασιλειάδης), Καμπούρης (60′ Χότζα)