Με ψυχή… χιλίων λεόντων “άρπαξαν” τον βαθμό οι εννέα του Διγενή!

Σ’ ένα τρελό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Κοσκινού με ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις, Διγενής και Κλεόβουλος ήρθαν ισόπαλοι 3-3 και πήραν από έναν βαθμό. Με εννέα παίκτες αγωνίζονταν από το ξεκίνημα του πρώτου μέρους οι Κοσκινιάτες που έφτασαν στην ισοφάριση στην εκπνοή και ενώ είδαν τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν αρχικά το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο εικοσάλεπτο!

Το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων τους… έφερε δύο γκολ. Αρχικά στο 15′ ο Τζουανάκης είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά -αφού πήρε την πάσα από τον Κετσέ- πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, ενώ στο 19′ ο σκόρερ έγινε δημιουργός και μετά από μπαλιά στον Κετσέ, ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 2-0 πολύ νωρίς στο ματς.

Η αντίδραση των Λινδιακών ήρθε στο 25′ από έναν παίκτη του Διγενή. Ο Σκούμπρος στο 25′ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Κολιοκώστα, έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1 που έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Δέκα λεπτά αργότερα (35′) έγινε η φάση της ισοφάρισης, όπου παράλληλα οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Παπασταμάτης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Αλέκο Κακλαμάνο, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και ο έμπειρος σέντερ φορ του Κλεόβουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 από τα έντεκα βήματα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (53′) ο Χουτεσιώτης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή για μαρκάρισμα και ο Διγενής έμεινε με εννέα παίκτες.

Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς άντεξε στην πίεση μέχρι το 83′ όταν Κακλαμάνος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-3.

Πάντως οι εννέα ποδοσφαιριστές του Διγενή δεν είχαν… πει την τελευταία τους λέξη και στο 93′ ο Τζουανάκης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-3.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τσέτσος, Σταυρούλιας

Συνθέσεις:

Διγενής: Mανώλαγκας, Χωρίτης, Παπασταμάτης, Σκούμπρος, Κώτης, Μικκιού, Τσιπιζίδης (54′ Μοσκιού), Χουτεσιώτης, Τζουανάκης, Κετσές (95′ Χατζηνικόλας), Διακάκης (58′ Κούτσι)

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Νίκολλι, Κωστάκης (76′ Κοντός), Κακλαμάνος Λ., Πιτσουρδάκης (87′ Χαμιταϊ), Ταγκάεφ, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Αλ., Κολιοκώστας, Χαρίτος (59′ Παπαϊκονόμου)