Πέρασμα από το Βάτι με… οδηγό τον Παλάζη

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη, ο Απόλλων Καλυθιών επέστρεψε στις νίκες και το έκανε με σούπερ Παλάζη στο γήπεδο Βατίου κόντρα στον τοπικό Διαγόρα. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-0 σε μία δύσκολη έδρα.

Οι Καλυθενοί με αυτή τη νίκη… έπιασαν και πάλι κορυφή, έστω και προσωπικά, ενώ ανέβηκε εκ νέου οι ψυχολογία τους εν όψει της συνέχειας στην κούρσα για τον τίτλο.

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο για να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα, αλλά οι Βατενοί ήταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και αναζήτησαν την κόντρα επίθεση χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι κυανοκίτρινοι ήταν πιο ουσιαστικοί και με το πλασέ του Παλάζη στο 54ο λεπτό έκαναν το 0-1 διώχνοντας το άγχος.

Στην συνέχεια έπαιξαν πιο ελεύθερα, αλλά στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν το ματς νωρίτερα, αφού οι προσπάθειες του Γεωργιάδη και του Χατζηβαλσάμη στο 65′ και το 75′ αντίστοιχα σταμάτησαν αμφότερα στα δοκάρια του Μαυρουδή.

Τελικά στο 94′ ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους Καλυθενούς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παλάζη για το 0-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μαυρουδής, Μπέκας

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός Β., Καραγιάννης (79′ Κατσαρής), Ζωάννου Λ., Παναγιωτόπουλος (61′ Πρέτσι), Χότζα (74′ Ζωαννου Μ.), Χαρτοφύλλης, Καμπούρης (60′ Ζερβός Ε.)

Απόλλων: Ροδίτης, Διακουράκης, Κιόττου (55′ Γιορδαμνής), Παλάζης, Νικολός, Κυρίτσης, Φυλακούρης, Γεωργιάδης, Σαββούλης, Καντιμοίρης (49′ Χατζηβαλσάμης), Μαθιός (90′ Καραμανώλης)