Την “πλήγωσαν” οι… πρώην στην άνετη νίκη του Ηρακλή

Τα αδέρφια Λυριστή “καθάρισαν” για τον Ηρακλή που επικράτησε άνετα με 3-0 της Δόξας Ψίνθου στο γήπεδο Μαριτσών, βάζοντας τον και πάλι στον… δρόμο των επιτυχιών. Οι δύο παίκτες σκόραραν κόντρα στην ομάδα που αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, από τον πάγκο της ομάδας αποχώρησε μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Ορφανίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πράσινοι παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα πήραν το “τρίποντο” μετά την ήττα στην Λίνδο την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, καθώς στο 10ο λεπτό ο Μιχάλης Λυριστής με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Λίγο αργότερα (23′) ο Θοδωρής Λυριστής σκόραρε και αυτός ενάντια στην πρώην του ομάδα για το 2-0 των “ροπαλοφόρων” που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να βρουν ακόμη μια φορά τον δρόμο προς στα δίχτυα με “δράστη” και πάλι τον Μιχάλη Λυριστή που στο 76ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα στα Μαριτσά.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Λάζος, Κάζας

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σκυλλάς (44′ λ. τρ. Χειμωνέττος), Θαρρενός (55′ Λενιού), Κούρος, Μπιλιάς, Φελεγκάκης, Μπάρτζος, Παπαδημήτρης, Βασιλώττος Χ. (74′ Αναγνώστου), Παπακωνσταντής, Λυριστής Θ. (78′  Καρίκης), Λυριστής Μ.

Δόξα: Χάλαντας, Πετράς (75′ Κώστας), Δημητριάδης Ν., Στεφανής, Μπατέστας, Στελλάς, Μήτρου, Τσούλλος, Τσοπάνογλου (44′ λ. τρ. Στεργάκης), Ορφανός (82′ Μάστορας), Καρίκης (77′ Δημητριάδης Π.)