Κόντρα στην Κροατία στον… δρόμο για Ρωσία!

Η Κροατία είναι το υψηλό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η Ελλάδα για να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ. Τα άλλα ζευγάρια Β. Ιρλανδία-Ελβετία, Δανία-Ιρλανδία, Σουηδία-Ιταλία.

Όχι η καλύτερη, αλλά ούτε και η χειρότερη ήταν η κλήρωση της Ελλάδας για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντίπαλος της Εθνικής θα είναι η Κροατία, με το πρώτο ματς να διεξάγεται 9-11 Νοεμβρίου στο Ζάγκρεμπ και τη ρεβάνς εντός έδρας στις 12-14 του ίδιου μήνα.

Τα άλλα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση είναι: Β. Ιρλανδία-Ελβετία, Δανία-Ιρλανδία, Σουηδία-Ιταλία.

Η Εθνική μας ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω αγώνα μπαράζ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αν καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Ρωσία, θα γίνει η πρώτη ομάδα από την Γηραιά Ήπειρο που θα καταφέρει κάτι τέτοιο.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν το τριήμερο, 9-11 Νοεμβρίου με την Ελλάδα να δίνει το πρώτο ματς στην Κροατία, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 12-14 του μήνα στην Αθήνα.

Αν η Εθνική μας πάρει την πρόκριση, τότε θα μάθει τους αντιπάλους της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στην κλήρωση της 1ης Δεκεμβρίου που θα διεξαχθεί στο Κρεμλίνο.

sport-fm.gr