“Άνεμος” στο Βάτι ο Άρης!

Μετά την απώλεια βαθμών στην έδρα του, ο Άρης ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη στο Βάτι για να μείνει κοντά στην κορυφή και την σημείωσε με μεγάλη ευκολία και σκορ 0-3 κόντρα στον τοπικό Διαγόρα.

Οι κιτρινόμαυροι μετά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, κατάφεραν να επιβάλλον πλήρως τον ρυθμό τους και λίγο πριν την ανάπαυλα ευτύχησαν να σκοράρουν το πρώτο τους τέρμα που έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο και έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη για το δεύτερο μέρος.

Το τέρμα σημειώθηκε στο 39ο λεπτό μετά από σέντρα του Αξιώτη και προβολή του Μπαϊρακτάρη και το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αξιώτης στο 58′ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε με την κεφαλιά του Σακελλάρη στο 87ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αξιώτη που ήταν μέσα σε όλα τα γκολ της ομάδας του.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Τσέτσος, Σαρρής

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Ζερβός Β., Μοσχής, Καραγιάννης, Έλληνας, Χότζα (87΄ Σαββάκης), Ζωάννου Μ., Παναγιωτόπουλος (51′ Παπουρδάνος), Ζερβός Μ. (60′ Μερκάι), Βασιλειάδης, Ζωάννου Λ.

Άρης: Καραγιάννης, Πομπού, Ζαρκαδούλας, Κοντόγιαννος, Τσελεπίδης (87′ Μπαρμπαντώνης), Μπαϊρακτάρης (87′ Σακελλάρης), Αξιώτης, Χατζηλιόντας, Γκίκας (74′ Θοδωρή), Μάλλιος, Κρεκούκιας