Διπλό του Διγενή στην Ψίνθο κόντρα στην… άσφαιρη Δόξα

Συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ο Διγενής, επικρατώντας με 0-2 μέσα στην Ψίνθο κόντρα στην τοπική Δόξα που παρουσιάστηκε με παίκτη- προπονητή τον Καρίκη και θα χρειαστεί να… περιμένει τουλάχιστον ακόμη ένα ματς για να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα.

Μετά το μοιρασμένο πρώτο 45λεπτο, οι Κοσκινιάτες ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη και πολύ νωρίς πήραν προβάδισμα, καθώς στο 52′ ο Τζουανάκης με ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1 για την ομάδα του.

Το 2-0 που “κλείδωσε” τη νίκη του Διγενή έγινε στο 85′ από την μπαλιά του Κετσέ στον Νίκα και το εύστοχο πλασέ του τελευταίου μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Μοσχάτος, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Δόξα: Σαββιδάκης, Μήτρου (87′ Μάστορας), Τσοπάνογλου, Τσούλλος, Στελλάς, Στεργάκης (46′ Μπαρμπαντώνης), Στεφανής, Ορφανός Χ., Μπατέστας, Πετράς (74′ Κουνελλές), Καρίκης

Διγενής: Μανωλάγκας, Μικκιού, Σκούμπρος, Χωρίτης, Κώτης, Μοσκιού (65′ Κούτσι), Τζουανάκης (87′ Χεκιμάι), Χατζηνικόλας, Κετσές (92′ Αλαχούζος), Τσιπιζίδης, Διακάκης (74΄ Νίκας)