Η ματσάρα της χρονιάς στην Παστίδα!

Εννέα γκολ (!) σημειώθηκαν στο παιχνίδι του τοπικού Αστέρα κόντρα στον Κλεόβουλο στο γήπεδο Παστίδας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 5-4 και τους Λινδικούς που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές να έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Το παιχνίδι πάντως ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Νότιας Ρόδου που μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Κολιοκώστα και στο 5′ έγραψαν το 0-2 με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Μπάμπη Ταγκάεφ.

Η ομάδα της Παστίδας προσπάθησε να ξεπεράσει την ψυχρολουσία και αντέδρασε μετά το μισάωρο. Μάλιστα στο 38′ ο Πιτσουρδάκης υπέπεσε σε πέναλτι όταν το σουτ του Πολυχρόνη σταμάτησε στο χέρι του, ενώ παράλληλα ο διαιτητής απέβαλλε τον έμπειρο αμυντικό του Κλεόβουλου παρά τις διαμαρτυρίες. Από τα 11 βήματα ο Στεργιόπουλος ευστόχησε και μείωσε σε 1-2.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους (45′) ο Αστέρας κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο ευστόχησε ο Στεργιόπουλος για το 2-2. Η παράβαση δόθηκε από τον διαιτητή για χέρι του Ταγκάεφ μέσα στην περιοχή σε σέντρα του Καρύδη.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, την ψυχολογία με το μέρος της, η ομάδα του Κώστα Πάττα εκμεταλλεύτηκε παράλληλα τον εκνευρισμό των κυανόλευκων και στο 47′ με χατ- τρικ του Στεργιόπουλου που πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή έκαναν το 3-2 και γύρισαν… τούμπα το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν και στο 50′ με το σουτ του Κολιοκώστα ισοφάρισαν σε 3-3 σ’ ένα τρελό ματς, όπου τρία λεπτά αργότερα (53′) οι Παστιδενοί πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με 4-3 μετά την ωραία σέντρα του Ισκά και την κεφαλιά του Πολυχρόνη.

Στο 71′ ο σκληροτράχηλος Κλεόβουλος έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση με την σέντρα του Παπαοικονόμου και την κεφαλιά του Αλέκου Κακλαμάνου για το 4-4.

Πάντως η τελευταία λέξη άνηκε στους γηπεδούχους που στο 77′ με τον Σκόρπο εκδήλωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αντεπίθεση τους και με το εντυπωσιακό 5-4 πήραν τη νίκη.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Μαυρουδής, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Αστέρας: Παπαμιχαήλ, Καρύδης, Δραγάτης, Χαριτάκης, Ισκάς, Καλαγρής, Σκόρπος, Πολυχρόνης (88′ Κορκίδας), Στεργιόπουλος (82′ Κατσαμάκης), Γιαννακόπουλος (67′ Αμπντουλαϊ), Κυρίτσης (55′ Παγκράτης)

Κλεόβουλος: Νικηταράς, Κουκουτσέλας, Νίκολλι (55′ Χαμιταϊ), Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ, Πιτσουρδάκης, Παπαϊκονόμου, Γαϊτάνος (70′ Κοντός), Κακλαμάνος Αλ. (75′ Χαρίτος), Κολιοκώστας (82′ Κολιάδης), Ταγκάεφ