“Ξέσπασε” και στην Κάρπαθο με… άνεμο Βραζιλίας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βάντερ Μασάδο που σκόραρε δύο φορές, ο ΑΕΡΑ επικράτησε με 0-3 του Ποσειδώνα στο γήπεδο Πηγαδίων και έβγαλε αντίδραση με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ήταν δεδομένο πως οι Αφαντενοί θα έβρισκαν τον… δρόμο τους, μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα έχει την ποιότητα να κάνει… μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα και στην Κάρπαθο κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη σε μία έδρα που δύσκολα περνάει κάποιος και πόσο μάλλον με τέτοιο ευρύ σκορ.

Το καλό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων “ανταμείφθηκε” μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Μασάδο έγραψε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης με ωραία προσπάθεια έστειλε την ομάδα του στ’ αποδυτήρια με… αέρα δύο τερμάτων, αφού στο 43′ σημείωσε το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Καρπάθιοι που κυνηγούσαν στο σκορ, δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία των Αφαντενών που στο 84′ σκόραραν ξανά με τον Λυμπερόπουλου και έκαναν το 0-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Κούτσης, Αντωνάς

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολο (86′ Φελουζίδης), Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Φασουλέττος, Κακουκάκης (75′ Καραναστάσης), Λαδένογλου, Στοφοράντοφ (62′ Νασόπουλος), Τσιαβέλης, Βασιλειώττης

ΑΕΡΑ: Τσουρούτης, Στελλάς, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Δανάς, Γαργάλης (85′ Μπαϊρακτάρης), Ποζατζίδης (89′ Καλογήρου), Λυμπερόπουλος, Λόης (88′ Μίγκλης), Μασάδο, Πλύγκος (76′ Μπάρδης)