Ο Φοίβος δεν την… πάτησε και “έσπασε” το αήττητο της Κατταβιάς

Εύκολο έργο είχε ο Φοίβος κόντρα στην Κατταβιά στο ΕΑΚ, αφού οι Κρεμαστενοί μπήκαν “διαβασμένοι” στο παιχνίδι, αλλά και υποψιασμένοι μετά τις δύο σερί ισοπαλίες των “κιτρινόμαυρων” με Κλεάνθη και Άρη. Το τελικό 0-2 υπέρ της ομάδας του Σάββα Ορφανίδη με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, “έσπασε” και το αήττητο σερί των γηπεδούχων.

Το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων ήταν αυτό που τους έβαλε τις… βάσεις για τη νίκη. Στο πρώτο μέρος οι κυανοκίτρινοι ήταν κυρίαρχοι και σημείωσαν δύο τέρματα που ήταν αρκετά να τους χαρίσουν το τρίποντο.

Στο 19ο λεπτό ο Στεφανίδης με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 32′ ο Τζιβίλογλου που ένα εξαιρετικό σου από μακρινή απόσταση σημείωσε το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι. Η εικόνα της Κατταβιάς δεν ήταν ικανή να απειλήσει τον Φοίβο που πήρε τη νίκη, έμεινε ψηλά και υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την ομάδα του Μανώλη Φραντζή.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Λάζος, Μπέκας

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κούτσι, Μαριεττάκης, Σιέχ, Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης (87′ Τοπάλ), Νασόπουλος, Μήτρου (67′ Κ. Κιλασίν)

Φοίβος: Κεφάλας, Ορφανίδης, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής (87′ Πανταζόπουλος), Θεοδοσίου (87′ Ταφάνι), Τζιβίλογλου, Καλημέρης (55′ Καραγεωργίου), Μόσχος, Γκινής, Στεφανίδης (73′ Μπιλιάς)