Πήγε με το… ρόπαλο του στην Κω!

Βαριά ήττα με 1-5 γνώρισε η Δόξα Καρδάμαινας κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Θαρρενός , Λυριστής Μ., Κούρος, Φελεσάκης και και Βασιλλώτος τα γκολ των νικητών ενώ για την Δόξα Καρδάμαινας είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Χατζηαντωνίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ηρακλή Μαριτσών αφού μόλις στο 11ο λεπτό ο Κουρος έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από αριστερά και ο Θαρρενός με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Χατζηαντωνίου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χειμωνέττου για το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά έπεισε ο ρυθμός του παιχνιδιού με την Δόξα να φαίνεται ότι είχε τον έλεγχο ωστόσο στο 34′ ο Μιχάλης Λυριστής με μια ωραία ενέργεια και συρτό σου έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γιακουμαρου για το 1-2.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 45′ όταν μετά από μεγάλο λάθος της άμυνας ο Λυριστής Θ. έκανε το σουτ ο Γιακουμαρος απέκρουσε και ο Κουρος από κοντά διαμόρφωσε το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να είναι πιο επιθετικοί άλλαξαν πρόσωπα και σχήμα ωστόσο στο 58′ και πάλι η άμυνα της Δόξας δεν λειτούργησε καλά και ο Φελεσάκης από κοντά έκανε το 1-4.

Ουσιαστικά εκεί τελείωσε και το παιχνίδι αφού η Δόξα δεν μπορούσε να απειλήσει και το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ με τον Βασιλλώτο με δυνατό σουτ να το διαμορφώνει στο 84′.

Καλή η διαιτησία από Ωραιόπουλο , Παρχαρίδη και Τονίδη.

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας:  Γιακούμαρος, Αποστολάτος (46′ Κάτση), Παντελής (64′ Χαντακάρος), Κουρζής Α., Χατζηπαναγιώτης, Πης Γ. , Λαμάι, Τάλλαρος, Χατζηαντωνίου, Κόκκαλης (84′ Πης Β.), Μαύρος (74′ Οικονόμου)

Ηρακλής Μαριτσών: Χειμωνέττος (48′ λ.τ Σκυλλάς), Παπακωνσταντής, Φελεγκάκης (15′ λ.τ Σιαμαντούρας), Παπαδημήτρης, Μπάρτζος, Μπιλιάς, Φελεσάκης, Λυριστής Μ., Κούρος (70′ Τσαλώλης), Θαρρενός, Λυριστής Θ. (64′ Βασιλλώτος)

giafkasports.gr