Διαγόρας για… ψηλά!

Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος), πέτυχε ο Διαγόρας που επικράτησε με 2-0 του Κερατσινίου στο πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Ο γηραιός βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο -1 από τον πρωτοπόρο που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έδειξε ότι στην έδρα της έχει άλλη δυναμική, αφού έκανε το 2Χ2 με νέο “θύμα” το Κερατσίνι μετά την Προοδευτική.

Το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ Στεφανάκο που στο 5′ αποσόβησε το πλασέ του Μπερνιδάκη από πλεονεκτική θέση, ενώ ο πρώην επιθετικός του Διαγόρα έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ στο τετ α τετ που είχε στο 8ο λεπτό.

Σταδιακά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματα τους μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και αφού απείλησαν σε δύο- τρεις περιπτώσεις την αντίπαλη εστία, έφτασαν στο γκολ.

Ήταν το 22ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Βελλίνης έκανε ωραία σέντρα και ο Γεωργίου με κεφαλιά από το ύψος του πρώτου δοκαριού έκανε το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το κακό ξεκίνημα του Διαγόρα στο πρώτο μέρος, έγινε “μάθημα” στους ποδοσφαιριστές του Παντέλη που βγήκαν φουριόζοι μετά την ανάπαυλα και στο 46′ μετά από σέντρα του Γεωργίου και προβολή του Σουάνη έφτασαν στο 2-0 πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Σ’ όλο το δεύτερο μέρος ο Διαγόρας “πάγωσε” τον ρυθμό, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά και δεν ρίσκαρε πέρα κάποιον περιπτώσεων στην επίθεση, με τη νίκη να έρχεται εύκολα και το… σακούλι να έχει πλέον επτά βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια.

Στο 90′ αποβλήθηκε ο Ντούλιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι.

Διαιτησία: Μανιώτης, Γουρνιάς, Μπαλιάγκας

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου, Ρούνιτς, Προβατίδης, Σκάρος, Βελέτης (84’ Μπουρλάκου), Βελλίνης (82’ Παναγιωτίδης), Γεωργίου (67’ Σιλιγαρδάκης), Σουάνης (72’ Παυλίδης), Γιόνδης.

Κερατσίνι: Mπόζος, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεραϊ, Καμπούρης, Μπάτης, Πίτσης, Ντούλιας, Γκιάτης (65’ Διάκος), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (76’ Γιακούπι), Παπασπύρος (54’ Πασαλίδης)