Πήρε… μπρος ο Κλεάνθης

Μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Κλεάνθης ξέσπασε κόντρα στον ΔΙ.ΑΣ στο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Οι Παραδεισιώτες επικράτησαν με 4-0 κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και ικανοποιώντας τους φίλους του.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς μετά την επιστροφή του Ανδρέα Σταύρου στον πάγκο της ομάδας, ο Κλεάνθης μπήκε δυνατά και μόλις στο 6ο λεπτό ο Σωτήρη έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Ο ΔΙ.ΑΣ προσπάθησε να απαντήσει, πίεσε την εστία των γηπεδούχων, αλλά πέρα από την εκτέλεση φάουλ του Χατζηφούντα στο 27′ όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Αντίθετα, ο Γεωργαλλής με ατομική προσπάθεια στο 33′ γύρισε την μπάλα στον Χατζηκοσμά και ο τελευταίος έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κλεάνθης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Στο 58′ ο Αλεξανδρίδης με πλασέ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γεωργαλλής με τον ίδιο τρόπο στο 84ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Μπέκας, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Κρομμύδας (71′ Γιατσιάτσος), Μπαούρης, Μαριάς, Μαίλης, Ατσίδης, Γιαννίκος, Πελέκης (69′ Λερογιάννης), Χατζηκοσμάς (89′ Φουσατζιά), Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλής

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης (40′ λ.τ. Τσαραπατσάνης), Ιωαννίδης (66′ Δουγέκος), Συνεσίου, (35′ Μαργαρίτης), Ζιώγας, Χατζηφούντας, Χατζησουλεϊμαν, Πης, Βλαντιμίροφ, Δρόσος, Σωτήρι, Καράλιαμης