Περίπατος για τον Απόλλωνα

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός ο Νικαγόρας (ταξίδεψε με μόλις 11 ποδοσφαιριστές) κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Απόλλων Καλυθιών και γνώρισε την ήττα με 5-0 για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μαθιός (3), και Χατζηβαλσάμης (2) οι σκόρερ για την ομάδα του Χρυσόστομου Χαστάλη.

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Διακουράκης έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Χατζηβαλσάμης με κεφαλιά έγραψε το 1-0 ενώ στο 30′ ο Μαθιός βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλων Καλυθιών κατάφερε να πετύχει γρήγορα γρήγορα τρία τέρματα και να φτάσει στο 5-0.

Αρχικά μόλις στο 46′ ο Μαθιός μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή με σουτ έκανε το 3-0 ενώ στο 48′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Πέρου και ο Μαθιός διαμόρφωσε το 4-0 κάνοντας χατ- τρικ.

Στο 55′ ο Απόλλων πέτυχε και πέμπτο τέρμα όταν ο Κυρίτσης έκανε την σέντρα, ο Παλάζης την κεφαλιά με τον Πέρο να αποκρούει και τον Χατζηβαλσάμη στην επαναφορά να κάνει το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έσβησαν τις μηχανές τους.

Χωρίς πρόβλημα οι Κάζας, Στεφανάκης και Κασιώτης

Οι συνθέσεις

Απόλλων Καλυθιών: Ροδίτης, Νικολός (60′ Κάλτσης), Διακουράκης, Φυλακούρης, Κυρίτσης, Γεωργιάδης (60′ Σαββούλης Τ.), Καντιμοίρης, Μαθιός (60′ Κιόττου), Γιορδαμνής, Χατζηβαλσάμης (70′ Σαββούλης Α.)

Νικαγόρας: Πέρος Μ., Δρόσος, Τρουμούσης, Διακογιάννης Λ., Διακογιάννης Α., Πέρος Μ.Σ., Σκευοφύλαξ Μ., Σεβαστάκης, Κορκής Χ., Μπίλλης Χ., Φούσκας

giafkasports.gr