Όρθιος στη Νεάπολη ο Ιάλυσος, μπορούσε και τη νίκη

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ιάλυσο για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος), με τους “τοξοβόλους” να παίρνουν έναν πόντο σε μία από τι δυσκολότερες έδρες, αλλά να αισθάνονται και άτυχοι αφού μπορούσαν να έφευγαν με το τρίποντο.

Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξιάδη μπήκαν δυνατά και απείλησαν με το… καλησπέρα την αντίπαλη άμυνα. Μόλις στο 9′ από στημένη μπάλα, ο Ιάλυσος άγγιξε το γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φαβάλι, ο Δελαπόρτας με κεφαλιά ανάγκασε τον Κουρεπίνη σε δύσκολη επέμβαση.

Η απάντηση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 25′ με ένα σουτ του Νικολέττου όπου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας της ομάδας του νησιού μας.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με το σουτ του Νικολέττου και πάλι, όπου αυτή την φορά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς προτού φύγει και πάλι λίγο άουτ.

Στο 73′ με την κεφαλιά του Κωστούλα, οι Νικαιώτες άνοιξαν το σκορ, αλλά η απάντηση των τοξοβόλων ήταν άμεση και με τον Δελαπόρτα να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο στο 80′ έφεραν το ματς στα ίσα.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φύγουν με τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ έχασαν και τον Τσουμάγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90′ για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Διαιτησία: Δημητρόπουλος, Πρέτζας, Πασπάτης

Συνθέσεις:

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Χριστόπουλος (46′ Γεωργόπουλος), Δημακάκος, Παντελίδης, Πατσατζόγλου (55′ Πλάκας), Πουλάκης (81′ Κουραμάς), Κωστούλας, Ζαγοριανός, Νικολέττος, Καλτσάς

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Σταυλάς (64′ Ρεκλείτης), Τσούπρος, Πετρούσης, Χριστόφ (64′ Μαγκάκης), Δήμας (81′ Αρχοντούλης), Φαβάλι, Καμπλιώνης, Δελαπόρτας, Πόποβιτς (69′ Μπεγκλετζής)