Από ένα ημίχρονο και έναν βαθμό ΑΕΡΑ και Απόλλων Καλυθιών

Το ντέρμπι στ’ Αφάντου δεν ανέδειξε νικητή, αφού ΑΕΡΑ και Απόλλων Καλυθιών πέτυχαν από ένα τέρμα στο καλό τους ημίχρονο και πήραν από έναν βαθμό μετά το τελικό 1-1.

Στο πρώτο κυριάρχησαν οι Καλυθενοί που ευτύχησαν να σημειώσουν το τέρμα τους σε κομβικό σημείο και λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια για το πρώτο μέρος.

Συγκεκριμένα στο 44′ ο Σαββούλης με κάθετη πάσα βρήκε τον Παλάζη που στο τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο πλάσαρε σωστά και το 0-1 ήταν γεγονός για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το ματς είχε… ερυθρόλευκο χρώμα. Στο 72′ η συνεργασία Μασάδο και Λυμπερόπουλου είχαν τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Πλύγκο που έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ και σημείωσε το 1-1.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν τους βαθμούς.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Σπάρταλης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Τσουρούτης (46′ Δαρζέντας), Μαλλιάκας, Δανάς, Γιαννακάκης, Γαργάλης (59′ Τρουμπούνας, 83′ λ.τ. Μπαϊρακτάρης), Στελλάς, Πλύγκος, Μπάρδης, Λυμπερόπουλος, Μασάδο, Λόης

Απόλλων: Ροδίτης, Κυρίτσης, Φυλακούρης, Νικολός (89′ Καλτσής), Σαχίνης, Γεωργιάδης, Καντιμοίρης (62′ Κιόττου), Μαθιός (80′ Γιορδαμνής), Χατζηβαλσάμης, Παλάζης (52′ λ. τρ. Διακουράκης), Σαββούλης