Μοιρασιά στα Μαριτσά

Ντέρμπι με αρκετά νεύρα, πολλά λάθη και παράπονα των φιλοξενούμενων διεξήχθη στο γήπεδο Μαριτσών ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Κλεάνθη όπου “σφραγίστηκε” με το ισόπαλο 1-1.

Οι δύο ομάδες αναζητούσαν το τρίποντο για να “σκαρφαλώσουν” ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά το… μυαλό τους στην μεγαλύτερη διάρκεια ήταν στην άμυνα με αποτέλεσμα να απουσιάσουν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν μια κεφαλιά του Παπαδημήτρη στο 10′ που εξουδετέρωσε ο Κατανάκης, ενώ το μόνο άξιο αναφοράς στην συνέχεια ήταν η αποβολή του Μιχάλη Πολιά από τον “πράσινο” πάγκο για διαμαρτυρίες.

Νωρίς στην επανάληψη οι ροσονέρι άνοιξαν το σκορ με το μακρινό σουτ του Πελέκη στο 47ο λεπτό και “σπατάλησαν” πολύ σημαντική ευκαιρία με το χαμένο τετ α τετ του Γεωργαλλή στο 56′ για να πάρουν… αέρα δύο τερμάτων.

Εν τέλει η ομάδα που πέτυχε το επόμενο γκολ στο ματς ήταν ο Ηρακλής στο 65′ με την ωραία παράλληλη σέντρα του Θοδωρή Λυριστή και το πλασέ του Λερογιάννη που έκανε το 1-1 κόντρα στην ομάδα που άνηκε μέχρι πριν από λίγες ημέρες!

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Σε μία απ’ αυτές ο Γεωργαλλής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ με σουτ στο 68ο λεπτό και ο ίδιος παίκτης στο 91′ αποβλήθηκε για θέατρο από τον διαιτητή, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους φιλοξενούμενους.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Στεφανάκης, Σαρρής

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σκυλλάς, Παπαδημήτρης, Μπάρτζος, Φελεσάκης, Λολάκης (46’ λ.τρ. Σιαμαντιούρας), Παπακωνσταντής, Μπιλιάς, Θαρρενός, Βασιλώττος (55′ Λερογιάννης), Λυριστής Μ., Λυριστής Θ. (90′ Τσαλώλης)

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Μπαούρης, Μαριάς, Μαίλης, Κορκίδας, Μπερετούλης, Πελέκης, Χατζηκοσμάς (90′ Τζαβάρας), Αλεξανδρίδης (84′ Φουσατζιά), Γεωργαλλής