“Πάγωσε” και τον ΔΙ.ΑΣ η Κατταβιά

Με το γκολ του Πάπα στο 92ο λεπτό η Κατταβιά κατάφερε να πάρει βαθμό στην Αντιμάχεια απ’ τον ΔΙΑ για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ανατρέψουν το εις βάρος του 0-1 (Μήτρου 4’) με τέρματα απ’ τους Χατζησουλεϊμάν (10΄) και Μπεκιρλάρι (66’), έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια στην αναμέτρηση και εκεί που φάνηκε ότι θα έπαιρναν το «τρίποντο» δέχτηκαν την ισοφάριση στο 92’ με τον Πάπα με τους γηπεδούχους δικαίως να διαμαρτύρονται για οφσάιντ προς τον Καραπιπέρη αφού υπάρχει ποδοσφαιριστής της Κατταβιάς που επηρεάζει την φάση.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης σε μια παράξενη φάση η Κατταβιά κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Σιέχ εκτέλεσε το κόρνερ ο Μήτρου σούταρε με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του Χατζησουλεϊμάν. Ο διαιτητής στην αρχή έδειξε πέναλτι, μετά από διαβουλεύσεις με τον Παγώνη άλλαξε την απόφαση και έδειξε την σέντρα αφού ο Χατζησουλεϊμάν απομάκρυνε μεν με το χέρι αλλά ήταν μέσα απ’ την γραμμή.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα αφού μόλις στο 10’ από εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλεϊμάν η μπάλα κατέληξε στην αριστερή του Παπαβεργή για το 1-1 και από εκεί και πέρα είχαν τον έλεγχο απειλώντας μάλιστα ένα λεπτό αργότερα με τον Χατζηφούντα.

Στο 27’ ο Πανόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπαβεργής έδιωξε σε κόρνερ με τον ΔΙΑ να έχει κατοχή αλλά να μην μπορεί να πατήσει εύκολα περιοχή και να απειλήσει και στο 43’ ο Πανόπουλος σε μια δυνατή σέντρα σουτ που επιχείρησε σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Παπαβεργή με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται ισόπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι και κατάφεραν μόλις στο 54’ να απειλήσουν όταν ο Χατζησουλεϊμάν με δυνατό συρτό σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Παπαβεργή.

Ο ΔΙ.ΑΣ είχε την κυκλοφορία και κατάφερε να προηγηθεί στο 66’ όταν ο Συνεσίου που είχε περάσει στο ματς ένα λεπτό πριν έκανε την σέντρα και ο Μπεκιρλάρι με κεφαλιά «ψαράκι» έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 77’ είχε ευκαιρία να πετύχει και άλλο γκολ αλλά ο Παπαβεργής απέκρουσε το πλασέ του.

Όσο περνούσε ο χρόνος και δεν ερχόταν το τρίτο τέρμα ο ΔΙ.ΑΣ προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του με την Κατταβιά να ψάχνει με βαθιές μπαλιές προς τον Στεφανάκη και τον Σαλαμαστράκη που είχε προωθηθεί να πετύχει την ισοφάριση και το κατάφερε στο 92’ όταν σε ένα απ’ αυτά τα γεμίσματα η μπάλα στρώθηκε στον Πάπα και εκείνος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με προβλήματα η διαιτησία του Παρχαρίδη που στην φάση του 4’ αποφασίζει το σωστό ωστόσο υπάρχει ασυνεννοησία με τον Παγώνη και αλλαγή απόφασης 3 φορές. Λάθος του Καραπιπέρη στην φάση του 92’ αφού φαίνεται ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής της Κατταβιάς που επηρεάζει το οπτικό πεδίο του Μιχαλάκη στο σουτ του Πάπα.

Συνθέσεις:

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Ζιώγας, Δημόπουλος, Δουλγέκος, Πανόπουλος (68’ Ιωαννίδης), Μπεκιρλάρι, Δρόσος (73’ Γκεστένια), Μαργαρίτης (85’ Καράλιαμης), Χατζησουλεϊμάν (65’ λ.τ. Συνεσίου), Χατζηφούντας, Βλαντιμίροφ

Κατταβιά: Παπαβεργής, Αυγέρης (46’ Κιλασίν Κ.,), Μαριεττάκης, Σιέχ  (94’ Δημητριάδης), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Κούτσι, Στεφανάκης, Πάπα, Μήτρου

giafkasports.gr