“Απέδρασε” με δέκα από την Κέφαλο ο Διαγόρας Βατίου

Ακόμα πιο δύσκολος φαίνεται να είναι ο στόχος της παραμονής πλέον για το Νικαγόρα που ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 απ’ τον Διαγόρα Βατίου για την 6η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Κατσαρή στο 37′ ωστόσο όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκαν αλλά γνώρισαν και την ήττα με τον Χαρτοφύλλη απ’ την άσπρη βούλα στο 82′ να γράφει το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 20λεπτο με το Νικαγορα στην συνέχεια να ανεβάζει την απόδοση του και να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπίλλη και τον Φούσκα, με τον δεύτερο να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να κάνει το 1-0. Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κατσαρής λόγω εξύβρισης προς τον επόπτη Πατσιαούρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Νικαγόρας κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη φάση στο 50′ με τον Μάκη Ζερβό να σουτάρει και τον Μαυρουδή να αποκρούει. Όπως ήταν λογικό ο Νικαγόρας και με παίκτη παραπάνω είχε την πρωτοβουλία και το Βάτι έψαχνε στην κόντρα να απειλήσει. Στο 60′ ο Μπιλλης Χ. μπήκε από τα δεξιά έκανε την παράλληλη πάσα αλλά το πλασέ του Μάκη Ζερβού στην κίνηση πέρασε λίγο άουτ.

Στο 79′ ο Μάκης Ζερβός μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Μαυρουδή αλλά βγήκε πολύ πλάγια άνοιξε το κοντρόλ του και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Ζωάννου εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σπυράτου και ο Φραγκιαδάκης έδειξε την άσπρη βούλα με τον Χαρτοφύλλη να κάνει το 0-1.

Στο 90′ το Βάτι πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν μετά από σουτ του Χαρτοφύλλη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Παπουρδάνος την έστειλε στα δίχτυα αλλά ο Αλέκος ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. O Νικαγόρας δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Μαυρουδή και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι τέλος της αναμέτρησης.

Παράπονα απ’ τον Φραγκιαδάκη έχουν οι φιλοξενούμενοι. Καλοί σε γενικές γραμμές οι Πατσιαούρας και Αλέκος

Συνθέσεις:

Νικαγόρας: Διακοδητρίου, Σπυράτος, Τρουμούσης (74′ Μπίλλης Γ.) , Κοκκαλάκης Μ., Διακογιάννης Λ., (54′ Μπίλλης Χ.), Παπαβασιλείου, Στρατής, Κορκής Χ., Φούσκας, Ζερβός Γ., Μπίλλης Ι.

Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης ( 56′ Πουλάι) Έλληνας, Αδάμος, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής, Κατσαρής, Χαρτοφύλλης (91′ Πρέτσι), Ζωάννου Λ. (86′ Ζωάννου Μ.) Χότζα (64′ Παπουρδάνος)

giafkasports.gr